Reacția lui Cătălin Botezatu după ce Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi: „Dacă au ajuns să nu se mai înțeleagă, e mai bine așa”

Lumea showbiz-ului românesc este în stare de șoc la aflarea veștii că Bianca Drăgușanu a divorțat de soțul său, Alex Bodi, mai ales că relația lor părea să meargă, în sfârșit, pe drumul cel bun. Printre cei care au comentat pe marginea acestui subiect se numără și Cătălin Botezatu, nimeni altul decât omul care a făcut-o celebră pe fosta asistentă TV.

Cătălin Botezatu, prima reacție după divorțul Biancăi Drăgușanu

Într-un interviu acordat la scurt timp după ce frumoasa blondină și partenerul său de viață au parafat la notar actele de divorț, la inițiativa acestuia din urmă, cunoscutul creator de modă s-a arătat dezamăgit că povestea de dragoste a celor doi soți a ajuns la final. Totodată, Bote a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Alex Bodi, despre care a susținut că „e un băiat extraordinar”.

Nu cred că au divorțat. Eu nu mai cred în divorțul lor. Nu vreau să mă bag în relația lor. Pe ea o cunosc foarte bine, iar pe el, cât l-am cunoscut, e un băiat extraordinar.

Dar ce există în relația lor numai ei știu. Dacă au ajuns să nu se mai înțeleagă, e mai bine așa.”, a declarat Cătălin Botezatu pentru cancan.ro.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, divorț cu scandal la notar

Deși decizia de a divorța a fost luată de comun acord, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au ținut să pună în scenă la notar un nou episod al relației lor tumultoase. Așa se face că foștii soți s-au certat ca la ușa cortului, chiar înainte de a semna actele prin care au pus punct căsniciei lor.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More