RATB a făcut anunțul! Incepand cu 18 februarie toți controlorii vor fi însoțiți de poliție!

0 41

Decizie importantă pentru toți Bucureștenii. Începând de joi, 18 februarie, RATB şi Poliţia Locală vor efectua acţiuni comune de prevenţie şi sancţionare a călătorilor evazionişti şi agresivi din autobuze.
Acest lucru se va întâmpla în mai multe zone ale Capitalei, anunţă Regia Autonomă de Transport. Daca unii sunt mulțumiți de această decizie, alții nu privesc cu ochi buni schimbarea. „Am urcat în 41 și m-am speriat de moarte. Erau doi polițiști cu niște pistoale mari. Stateau în mijlocul tramvaiului și se uitau suspect la toți oamenii care urcau. Era mai bine înainte” ne-a declarat un calator.

„Scopul acţiunii este reducerea fraudei şi orientarea călătorilor către achiziţionarea de titluri de călătorie şi acela de a asigura un climat de siguranţă şi încredere în rândul călătorilor plătitori, dar şi în rândul angajaţilor RATB (conducători auto şi controlori). Totodatã, se urmăreşte protejarea proprietăţii publice şi private şi crearea condiţiilor reale pentru creşterea nivelului de coeziune a populaþiei Capitalei. Această măsură face parte dintr-un pachet mai amplu prin care RATB urmăreşte asigurarea unor servicii de transport civilizate, creşterea numărului călătorilor fideli, descurajarea celor frauduloşi şi îmbunătăţirea ritmicităţii mijloacelor de transport în comun”, informează RATB.

Recomandari