Răsturnare de situație în cazul Caracal! Procurorii ar fi „uitat” să introducă în rechizitoriu camera 6 din casa lui Dincă

39

Chiar dacă s-au scurs deja luni întregi de când Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au dispărut fără urmă, fiind răpite, sechestrate și violate de Gheorghe Dincă, un mecanic auto din Caracal, cazul lor rămâne învăluit în mister și nu pare să se rezolve prea curând, mai ales dacă ne gândim la gafele succesive comise de procurorii DIICOT în toată această perioadă.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

După ce profilerul Dorin Dumitran a consemnat că inculpatul a desenat portretele celor două tinere fără să vadă vreo fotografie sau să i se ofere vreo indicație, o altă dezvăluire incredibilă răstoarnă întreaga anchetă.

Procurorii au „uitat” să consemneze în rechizitoriu o cameră din casa lui Gheorghe Dincă

Concret, în urma unei discuții pe care avocații celor două familii și Alexandru Cumpănașu a avut-o recent cu Mihaela Brooks, un cunoscut profiler din Statele Unite ale Americii, aceștia au ajuns la concluzia că o cameră importantă din casa presupusului criminal a fost omisă din rechizitoriul întocmit de anchetatori.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Chiar dacă au enumerat existența a șase camere la etaj, în dreptul uneia dintre ele nu apare niciun fel de detaliu, spre deosebire de celelalte cinci, iar acest element se poate dovedi, în opinia specialistului, extrem de important pentru întregul curs al investigației.

„Să vă spun ce există la rechizitoriu, ca să vedeți cât de ”complet” este. Pagina 35: avem descrierea locului faptei, iar la un moment dat avem casa, ne explică despre camere, măsurile acestora, și așa mai departe.

ADVERTISEMENT

Partea de sus avea 6 camere. Acum citez: ”camera 1 era cameră de locuit, camera 2 era pentru păsări, camera 3 – bucătărie, camera 4 – de locuit, camera 5 – cameră de locuit”. Dar eu n-am văzut nicăieri camera 6! Ce era acolo, cum era? Tu îmi prezinți în rechizitoriu 6 camere dar îmi dai răspunsul pentru 5”, a explicat Mihaela Brooks.

Alexandru Cumpănașu solicită audierea lui Gheorghe Dincă, indiferent de sentința magistraților în acest proces

TESTUL DREPTĂȚII SOCIALE ÎN ROMÂNIA: În așteptarea zilei de mâine (n.r. miercuri, 3 iunie), atât de importantă pentru familia mea dar și pentru întreaga justitie română, nu pot să nu fac un nou apel la Procurorul General și toate autoritățile române de a solicita ulterior (indiferent de decizie) AUDIEREA DE URGENȚĂ A LUI DINCĂ pentru a clarifica ultimele declarații prin care INFIRMĂ uciderea celor 2 fete.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

În cazul Alexandrei, în prezența avocatului cu atât mai mult se impune clarificarea cu cât aici elementele concrete despre care poate fi interogat sunt multiple‼️ Așteptarea și aparenta nepăsare a TUTUROR autorităților este stupefianta‼️

Dacă Alexandra este în viață atunci așteptarea este una CRIMINALĂ iar dacă nu, merităm totuși ADEVĂRUL și nu mascarada de până acum ‼️ Și fac un APEL PUBLIC către șeful STS să își ceară scuze public pentru modul în care au interacționat operatorii 112 cu Alexandra‼️”, a scris Alexandru Cumpănașu înaintea noului termen al procesului de la Tribunalul Olt.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Recomandari