RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în cazul celor doi soți care s-au SINUCIS, în Iași: Ce s-a descoperit despre bărbat, pe camerele de supraveghere

6281

Ies noi detalii despre cazul soților Maleon, găsiți spânzurați în casă chiar în ziua de Crăciun! Conform celor mai noi informații, Bogdan Petru Maleon ar fi avut o relație extraconjugală.

Camerele de supraveghere au surprins un alt detaliu în cazul soților Maleon. Bogdan Petru Maleon, înainte de a fi găsit spânzurat de grinda casei, ar fi plecat timp de 10 minute la cumpărături. În tot acest timp, soția sa, Anda, nu s-ar fi mișcat deloc din locuință, scrie spynews.ro. Pe lângă aceste date, Bogdan Petru Maleon ar fi avut o relație extraconjugală cu o altă femeie, fiind subiect de dispută între cei doi soți.

În ziua de Crăciun, directorul Bibliotecii Central Universitare din Iaşi, Bogdan Petru Maleon, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit spânzurat de o grindă din casă, iar soţia sa, Anda Elena, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită zăcând fără suflare pe podeaua aceleiaşi încăperi. La necropsie medicii au descoerit că ambii soţi erau în stare de ebrietate când şi-au pus capăt zilelor. Anda Maleon avea o îmbibație de alcool în sânge de 2,40 la mie, iar Bogdan Maleon de 1,70 la mie.