Rareş Bogdan: Vom tăia numărul bugetarilor de lux care căpuşează banii românilor! În regim de urgenţă

PNL taie posturile de lux ale clientelei politice plătite cu indemnizaţii uriaşe, a transmis, pe pagina sa de socializare, fostul jurnalist Rareş Bogdan, cap de listă al liberalilor la alegerile europarlamentare.

„Nu vor mai fi 7 membri în consilii de administraţie bănoase. Maxim 3. Un bugetofag de lux al PSD, ALDE sau UDMR nu poate fi în mai mult de un consiliu de administraţie, nu în 3, nu în 5, nu în 7! Unul singur. Voi cere parlamentarilor PNL să taie prin lege numărul bugetarilor de lux care căpuşează banii românilor! În regim de urgenţă”, a precizat Rareş Bogdan.

Fostul jurnalist a subliniat că „aristocraţia bugetară” are acum de ce să se teamă.

„Ştiu că va fi greu. NU mă voi opri. Aristocraţia bugetară are de ce să se teamă. Şi nu doar ei. Bugetarii de lux sunt însă primii pe care îi voi targeta, toate acestea dublate cu măsuri clare de susţinere a economiei de piaţă reale. Nu se poate să putem hrăni 70/80 de milioane de oameni şi să nu fim în stare nici măcar să ne hrănim pe noi. Nu se poate să fim singura ţară care importă peste 70%, adică 84%, aluat congelat din care spunem că mâncăm zilnic pâine ‘proaspătă'”, a precizat Rareş Bogdan.

Potrivit liderului PNL, nu se poate să nu fim în stare să sprijinim micii fermieri şi producători, agricultura şi zootehnia românească, astfel încât să importăm până şi pătrunjel, mărar, cartofi şi usturoi în cantităţi de peste 70% din ce se vinde şi cumpără pe piaţa românească.

„Nu se poate ca din lipsa centrelor de colectare să fie nevoiţi mii de crescători de vite sau oi sa să dea laptele animalelor sau să îl arunce pe câmp. Şi exemplele sunt înfiorător de multe acum despre lucruri care nu merg, dar cu soluţii clare şi unele imediate, de rezolvat chiar şi din Opoziţie!”, a mai punctat Rareş Bogdan.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More