Rareș Bogdan: Una din marile noastre păcăleli a fost să credem că Robert Negoiță nu poate fi învins/Nicușor Dan are 6% peste Gabriela Firea. Nu cred că scandalul de ieri îl va coborî

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat, marți seară, la B1TV, că PNL s-a păcălit atunci când a crezut, din start, că Robert Negoiță nu poate fi învins la Primăria sectorului 3:
”Una din marile noastre păcăleli din campania asta a fost să credem că Robert Negoiță nu poate fi învins. Negoiță are 34-38% în sondaje. Dacă mergeam cu candidat unic, îl spulberam”, a declarat Rareș Bogdan.
El a mai transmis că nu crede că scandalul în care este implicat Nicușor Dan de două zile îl va coborî în opțiunile electoratului. Bogdan a a mai spus că Dan a depășit-o pe Gabriela Firea în sondaje și are un avans de 6%:
”Nicușor Dan are 6% peste Gabriela Firea, nu cred că scandalul de ieri și azi îl va coborî pe Nicușor Dan. Noi am fost extrem de raționali și am optat pentru domnia sa, sigur că va conta mobilizarea, prezența la vot, dar Nicușor Dan va câștiga alegerile”, a mai spus Rareș Bogdan, marți seară, la B1TV.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More