Rareş Bogdan: „Tudorele, jurnaliștii de la ProTV nu așteaptă întrebările în plic, cum sunteți voi obișnuiți”

0 60

Jurnalistul Rareş Bogdan, acum candidat pe locul 1 al listei PNL pentru alegerile europarlamentare, a izbucnit şi el la auzul veştii că Tudorel Toader l-a interzis pe reporterul Ovidiu Oanţă, de la Pro TV.

Câtă vreme a realizat emisiunea „Jocuri de Putere”, la Realitatea TV, Rareş Bogdan a fost un puternic susţinător al jurnalismului liber, chiar şi atunci când a avut de-a face cu atacuri la care a fost supus el însuşi din partea presei arondate PSD-ALDE.

„Tudorele, jurnaliștii de la ProTV nu așteaptă întrebările în plic, cum sunteți voi obișnuiți. Pentru nefericiții ăștia de la putere, libertatea presei e ca o andrea în cap. Au murit oameni pentru a ne putea exprima liber, dar infractorii scuipă pe mormintele lor!”, a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Ultima lovitură a lui Tudorel Toader la adresa libertăţii de exprimare este retragerea acreditării unui jurnalist de la una dintre cele mai importante entităţi media din România: Pro TV. Victima: reporterul Ovidiu Oanţă, care a dezvăluit pe Facebook atacul ministrului penalilor:

„Ministerul Justiţiei refuză nejustificat să mă mai acrediteze după ce în repetate rânduri Tudorel Toader mi-a spus că îmi va interzice accesul în minister, revoltat de întrebările mele deranjante!”, a scris reporterul pe Facebook.

Recomandari