Rareș Bogdan: PNL mi-a făcut oferta de a fi primul pe lista de la europarlamentare, decizia o iau după 21 martie / ”Dacă voi fi europarlamentar, voi discuta cu conducerea postului Realitatea TV și cu PNL ca joi și vineri să fac emisiuni ca invitat permanent”

0 54

Realizatorul TV Rareș Bogdan a declarat marți pentru G4Media.ro că a primit o ofertă de la PNL pentru a deschide lista candidaților la europarlamentare. Rareș Bogdan a mai spus pentru G4Media.ro că va lua o decizie după 21 martie, lucru pe care l-a transmis și liberalilor.

”PNL mi-a făcut ofertă pentru a deschide lista. Decizia o voi lua după 21 martie, ceea ce le-am transmis și liberalilor”, a declarat Rareș Bogdan pentru G4Media.ro.

„Nu parasesc presa. Daca voi ajunge la o intelegere cu PNL, nu voi face altceva decat sa mai urc o tribuna, de pe baricada pe care sunt acum. Nu abandonez baricada, nu abandonez cauza pentru care am luptat. Daca voi fi europarlamentar, voi avea program la Bruxelles de luni, pana miercuri. Si, in aceste conditii, voi discuta cu conducerea postului Realitatea TV si cu PNL ca joi si vineri sa fac emisiuni ca invitat permanent, co-moderator, si un duplex marti seara, Bucuresti-Bruxelles, cu mine timp de 4 ore in platoul de la Bruxelles. Fara minimum trei seri pe Realitatea TV nu plec”, a explicat Rareș Bogdan pentru realitatea.net.

Data limită de depunere a listei este 28 martie, însă aceasta mai trebuie validate printr-o hotărâre a Biroului Permanent și validate în Convenția Națională.

G4Media.ro a scris încă din 17 februarie că PNL amână discutarea listei candidaților la europarlamentare cu două săptămâni, cea mai mare problemă fiind identificarea numelui care să deschidă lista. Lista trebuia luată în discuție la ședința din 18 februarie, însă liberalii au fost anunțați că discuția se amână.

”Ca urmare a faptului ca o mare parte din candidati nu pot fi prezenti pentru sustinerea candidaturilor la alegerile europarlamentare, la reuniunile BEx si BPN de luni, 18 februarie 2019 acest punct nu va figura pe ordinea de zi. Vom reprograma audierea candidatilor la o data pe care o vom comunica in timp util”, se arată în mesajul transmis membrilor biroului politic al PNL vineri seara.

Pentru candidatul care va deschide lista au fost vehiculate până acum mai multe nume: Crin Antonescu, omul de afaceri Dragoș Anastasiu, realizatorul de la Realitatea TV, Rareș Bogdan. Antonescu n-ar fi acceptat de Ludovic Orban, iar Anastasiu și Bogdan nu doresc sa candideze, potrivit surselor G4Media.ro. Bogdan ar fi fost intens curtat de liberali în ultima perioadă.

Recomandari