Rares Bogdan, ironii usturatoare la adresa PSD: „Iohannis ii va juca in picioare pe liderii PSD. Nicolicea va ajunge ministru al Justitiei cand eu o sa fiu presedintele Chinei”

0 55

Rares Bogdan a ironizat, joi, propunerea PSD pentru Ministerul Justitiei, Eugen Nicolicea.

„Nicolicea va ajunge ministru al Justitiei cand eu o sa fiu presedintele Chinei. Este o rusine. Aroganta combinata cu grobianism de cea mai joasa factura. Este un personaj scos din tenebre, este halucinant sa ajunga ministru al Justitiei”, a declarat Rares Bogdan, joi.

„Depaseste in ridicol cel mai mai negru ministru al Justitiei, Rodica Stanoiu. Omul este pe alta planeta, este ceva de duma de anii ’90, ca in Belarus. E o jignire chiar si pentru votantii PSD, este o gluma proasta”, a mai spus Bogdan.

„Presedintele Iohannis ii va juca in picioare pe pesedisti. PSD a intrat intr-o cursa de soareci”, a adaugat candidatul PNL.

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi, la Craiova ca PSD „s-a facut de ras inca o data”, cu numele propuse pentru portofoliile remaniate, iar a-l schimba pe Tudorel Toader cu Eugen Nicolicea la Ministerul Justitiei este „ca si cum l-ai schimba pe Dragnea cu ta-su”, informeaza Mediafax.

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, la Craiova, ca PSD „s-a facut inca o data de ras” cu propunerile pentru portofoliile remaniate, mai ales in privinta celui de la Justitie.

„Tudorel Toader cu Nicolicea (la Ministerul Justitiei – n.r.) e ca si cum l-ai schimba pe Dragnea cu ta-su`”, a spus Orban.

Liderul PNL a mai spus ca Eugen Nicolicea va ajunge ministru al Justitiei „cand o face plopul mere si rachita micsunele”.

„E clar ca Dragnea a ajuns la un asemenea nivel de disperare sa scape de puscarie incat si-a gasit singurul inconstient care este dispus sa initieze ordonanta privind aministia si gratierea. Dar vreau sa ii linistesc pe romani si sa le spun ca era vorba aia cu cand o face plopul mere si rachita micsunele. O sa ajunga Nicolicea ministrul Justitiei cand o face plopul mere si rachita micsunele”.

Deputatul Eugen Nicolicea este propunerea la ministerul Justitie in locul lui Tudorel Toader, dupa ce PSD a decis sa ii retraga sprijinul politic.

Recomandari