Rareș Bogdan face DEZVĂLUIRI despre Sebastian Cucoş, propus de Carmen Dan pentru șefia Jandarmeriei: ‘E responsabil de împușcarea în cap a 2 oameni’ – VIDEO

0 49

Rareş Bogdan face dezvăluiri despre trecutul colonelului Sebastian Cucoş, aflat la conducerea Jandarmeriei Române în timpul protestului diasporei, din 10 august 2018. De altfel, Cucoș a avut două mandate de șef interimar la conducerea Jandarmeriei, dar a plecat marți, 14 august, după ce i-a expirat termenul. Însă, el ar putea reveni în fruntea jandarmilor, pentru că ministrul Carmen Dan l-a propus în CSAT, acolo unde Klaus Iohannis a refuzat să dea un răspuns până la finalizarea anchetei ce vizează evenimentele violente din 10 august.

„Colonelul Cucoş, unul dintre responsabilii direcţi de împuşcarea în cap de către jandarmii români prezenţi în misiunea de menţinere a păcii a doi tineri demonstranţi in Kosovo a fost promovat în România ca şef al Jamdarmeriei! Oare cei care l-au promovat au sperat să procedeze la fel şi în Piaţa Victoriei vineri seara, pe 10 august?”, a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Recomandari