Rares Bogdan anunta ca va prezenta mijloacele prin care PSD si ALDE vor incerca sa blocheze ascensiunea Laurei Codruta Kovesi in fruntea DNA. Tudorel Toader si-a anuntat deja intentiile in acest sens.

Dezvaluirile lui Rares Bogdan vor avea loc in emisiunea „Jocuri de putere” de marti seara de la Realitatea TV.

„21.00 Dan Dungaciu, dezvaluirile iernii la “Jocuri de Putere cu Rares Bogdan: cum vrea Ungaria sa obtina COSUVERANITATE in Transilvania. Exploziv: ce a promis Dragnea Ungariei pentru voturile UDMR care ii blindeaza imunitatea. TRADARE: Romania vanduta pentru 8 voturi!

Citeste si:

22.15 – Kovesi se intoarce! Cosmarul lui Dragnea in 5 cuvinte: Dosarul Tel Drum, la Bruxelles! EXCLUSIV: La ce mijloace apeleaza PSD-ALDE pentru a-i infinge fostei sefe a DNA un cutit in spate.

Dezvaluiri din razboiul romano-roman. Economie si justitie pe paine! Sapte invitati de exceptie la DEZBATEREA serii “Jocuri de Putere cu Rares Bogdan”, de la 22.15 la 01.00”, anunta Rares Bogdan pe Facebook.

Cum vrea Tudorel Toader sa o blocheze pe Kovesi pentru Parchetul European

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, luni, ca va incerca sa blocheze alegerea Laurei Codruta Kovesi in fruntea Parchetului European.

„Cred ca membrii Comisiei de selectie nu cunosc abuzurile comise de catre Laura Codruta Kovesi in detrimentul cetatenilor, in detrimentul statului de drept. In Franta sau in Germania, un procuror nu ar putea sa comita atatea abuzuri, pentru ca ar fi eliberat din sistemul judiciar. Chiar daca in zilele de joi si vineri vom avea un Consiliu informal JAI, la care vor participa majoritatea ministrilor de justitie din statele membre ale UE, maine dimineata voi trimite decizia CCR privind demiterea din functie, fiecarui ministru de justitie”, a declarat ministrul Tudorel Toader pentru stiripesurse.ro.

Citește și:

Laura Codruta Kovesi s-a clasat prima in cursa pentru functia de sef al Parchetului European, dupa interviul sustinut in fata unui juriu de specialisti in drept ai UE.

Acest juriu a intocmit o lista scurta de 3 candidati agreati pentru inalta functie, iar fosta sefa a DNA este pe prima pozitie, fiind urmata de Jean – Francois Bohnert (Franta) si Andres Ritter (Germania).

Juriul de selectie a trimis aceasta lista scurta presedintelui Parlamentului European, Antionio Tajani, dar si ministrului Tudorel Toader, ca presedinte al ConsUE de Justitie – JAI (avand in vedere ca Romania detine presedintia UE in acest moment). Astfel, lui Toader ii revine sarcina sa o propuna pe Kovesi drept sef al Parchetului European in discutiile din JAI, dupa ce tot el a fost cel care a obtinut revocarea sa de la sefia DNA.

Juriul special a luat aceasta hotarare pe 1 februarie, dar ea a fost comunicata abia azi.

Citește și: