Rares Bogdan, despre anchetarea lui Kovesi: „Este a doua greșeală de nătărăi făcută in ultimele luni de PSD, (aici nu mai este vorba doar de Dragnea ci de intregul PSD), după reprimarea violentă a mitingului din 10 august. Vom asista la o prabusire spectaculoasa. Una ca in Zorba”

0 39

Val uriaș de indignare după ce Kovesi este atacată de Secția de procurori înființată de PSD și despre care Comisia de la Veneția a cerut să fie desființată.

”Avem încredere în experienţa profesională a Laurei Codruţa Kovesi în România şi susţinem eforturile ei de a căuta oportunităţi profesionale în comunitatea internaţională. Este extrem de dezamăgitor să vedem încă o încercare aparentă de a o discredita. Îi urăm succes”, arată Ambasada SUA într-un răspuns pentru G4Media.ro legat de dosarul deschis fostei șefe DNA.

Rares Bogdan, despre anchetarea lui Kovesi: „Este a doua greșeală de nătărăi făcută in ultimele luni de PSD, (aici nu mai este vorba doar de Dragnea ci de intregul PSD), după reprimarea violentă a mitingului din 10 august. Vom asista la o prabusire spectaculoasa. Una ca in Zorba” 1

Pe Facebook, Rares Bogdan a scris: „Aici nu vorbim de un om, de obligatia unui cetatean de a se prezenta in fata Justitiei. Chestiunea “Kovesi” are in acest moment alte conotatii, blocarea unui roman de a ocupa o fuctie cheie la nivel european. Aici e vorba de Romania si cum arata in Europa aceasta tara.

Atacarea Laurei Codruța Kovesi este un atentat de tip mafiot și are potențialul de a prăbuși PSD sub 15%. Populația o admiră, se raportează la ea, Laura Codruța Kovesi este un simbol al luptei anticorupție.

Românii vor simți mai mult decât oricând că sunt luați de fraieri și nu vor tolera asta. PSD a trecut linia roșie. PSD tocmai și-a semnat implozia. Parlamentul european, statele din consiliul UE vor sanctiona dur terorismul asupra celei care a fost lăudată, apărată, premieată în intreaga lume pentru activitatea ei. Ce a facut PSD acum este o dovadă că nici statele GRECO, nici Comisia de la Venetia, nici rapoartele MCV nu erau niste aberații. Prin citarea Laurei Codruta Kovesi, PSD sfidează, pur si simplu, Comisia Europeană.

Care e miza? Blocarea Laurei Kovesi, care ar gestiona anchetele asupra folosirii banilor europeni. Un act de razbunare, totodată. Târârea lui Kovesi într-un asemenea dosar e o dovadă că grupul infracțional din PSD avea și are ceva de ascuns și se apără. Dacă Kovesi nu ar fi periculoasă, nu ar acționa împotriva ei în continuare. S-ar fi mulțumit cu mazilirea de la DNA.

Dar e în continuare periculoasă. Investigarea cheltuirii banilor europeni nu trebuie făcută, asta vor ei să blocheze. Pretextul, faptele discutabile, chiar reprobabile ale câtorva procurori care și-au depășit mandatul, care s-au crezut mici Dumnezei, este prea cusut cu ață albă.

Cine a greșit, să plătească! Dar să nu confundăm lucrurile! Candidatura doamnei Kovesi, susținerea de care se bucură în rândul colegilor europeni e onorantă pentru România. Aici nici macar nu mai este vorba strict de Kovesi, e vorba de Romania.

Este a doua greșeală de nătărăi făcută in ultimele luni de PSD, (aici nu mai este vorba doar de Dragnea ci de intregul PSD), după reprimarea violentă a mitingului din 10 august. Vom asista la o prabusire spectaculoasa. Una ca in Zorba”.

Recomandari