Rar intalnesti in lume un bugetar ca-n Romania. Un pensionar din Galati a lasat masca toata tara, dupa ce s-a aflat cat castiga din trei salarii si-o pensie

0 23

Un bugetar se poate considera unul dintre cei mai fericiţi salariaţi din România, castigand o suma ametitoare, raportat le veniturile medii salariale din tara noastra. Cum a ajuns acesta sa castige atat de multi bani si, pe deasupra, sa fie platit si din bugetul statului, ramane un mister pentru multi dintre noi. „Cine poate, oase roade”, spune o vorba din popor, insa se pare ca acest om a ros adevarate ciolane.

Gelu Stan din Galaţi primeşte de la stat trei salarii şi o pensie. În total, veniturile acestuia însumează peste 260.000 de lei pe an, după cum reiese chiar din declaraţia lui de avere.

Asta înseamnă peste 21.000 de lei lunar! Chiar dacă a ieşit la pensie de aproape un an, inginerul a rămas în continuare directorul societăţii publice Apă Canal SA Galaţi, unde este remunerat cu peste 118.000 de lei pe an. În plus, mai este angajat şi la Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA, plătit cu peste 18.000 de lei pe an, dar şi la Asociaţia Naţională a Constructorilor de Nave, calitate în care încasează 57.000 de lei pe an, anunță Adevărul.ro, citat de stiripesurse

Gelu Stan este membru PSD şi a fost în două rânduri consilier local de Galaţi pe listele acestui partid, iar în decembrie anul trecut a ieşit la pensie şi primeşte lunar de la stat încă 5.600 de lei.

Recomandari