Raluca Turcan: Dragnea va pleca din fruntea Camerei Deputaţilor, este doar o chestiune de zile

0 51

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a declarat, luni, că Opoziţia este într-un proces în linie dreapta pentru demiterea lui Liviu Dragnea de la şefia Camerei Deputaţilor. Potrivit lui Turcan, este doar o chestiune de zile până când liderul PSD va pleca de la şefia Camerei.

„Suntem într-un proces în linie dreaptă pentru demiterea lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaţilor. Motivele de încălcare a Constituţiei sunt numeroase şi se adună practic de la o zi la alta, în acelaşi timp, încălcarea regulamentului este o constantă în tot ceea ce înseamnă activitatea instituţională a domnului Liviu Dragnea, mai mult decât atât, s-a văzut şi la dezbaterea bugetului că acest personaj toxic pentru România a confiscat instituţia Camerei Deputaţilor pe persoană fizică, a ajuns ca tot ceea ce înseamnă agendă parlamentară să fie subsumată unor interese politice ţintite, care nu au nicio legătură cu interesele României.

Liviu Dragnea va pleca din fruntea Camerei Deputaţilor, este doar o chestiune de zile şi eu cred că vom ajunge la o majoritate parlamentară, care la un anumit moment să finalizeze acest demers pe care noi l-am început”, a declarat Raluca Turcan.

Reamintim că şi liderul PNL, Ludovic Orban, declara recent că prioritatea zero a formaţiunii pe care o conduce este demiterea lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaţilor.

Recomandari