Raluca Bădulescu se roagă pentru Cătălin Botezatu. Creatoarea de modă, speriată de problemele designerului

Cătălin Botezatu a fost operat de urgență la un spital de lux din Turcia, iar medicii i-au extirpat o tumoare care ar fi fost catalogată drept un neoplasm mucinos aflat în zona stomacului. Starea designerului este în continuare delicată, iar prietenii săi se roagă pentru sănătatea acestuia.

Raluca Bădulescu, rugăciuni pentru sănătatea lui Cătălin Botezatu

Îndrăgitul creator de modă Cătălin Botezatu trece prin momente grele după ce a fost operat de urgență la o clinică din Istanbul. Celebritățile de la noi se roagă pentru sănătatea designerului, iar printre personalitățile care sunt cu sufletul alături de Cătălin Botezatu se află și Raluca Bădulescu. Buna sa prietenă și colegă Raluca Bădulescu este îngrijorată pentru sănătatea designerului și a lansat un apel la rugăciune pentru acesta. Vedeta a scris pe contul de Instagram că este alături de Cătălin Botezatu ”cu toată inima și tot sufletul”.

„REGELE meu superb, @catalinbotezatu1 👑❤️, suntem alaturi de tine, soarele nostru,cu toata inima si tot sufletul; insanatoșire grabnica, te iubesc mai mult decat pot spune cuvintele ❤️🙏🏻 He is the ONE #soulmates #onelove #getwellsoon #prayers🙏 #my❤️#king 👑”, a scris Raluca Bădulescu în dreptul unei fotografii în care apare alături de colegul ei de platou de la „Bravo, ai stil”.

Raluca Bădulescu îi îndeamnă pe oameni să se roage pentru Bote
Raluca Bădulescu, rugăciuni pentru sănătatea lui Cătălin Botezatu. Sursa foto: Instagram.com

Cătălin Botezatu a fost operat de urgență la o clinică din Turcia

Cătălin Botezatu a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru extirparea unei tumori după ce a fost diagnosticat cu cancer la colon. Operația a durat aproximativ șase ore, dar medicii au reușit să elimine orice risc de extindere a infecției în organism. Doctorii din Turcia au spus că operația a fost una de succes, potrivit dcnews.ro.

„Am trecut pe lângă moarte. Am oprit practic cancerul. (…) M-am speriat când am văzut cum arată operația. Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente în salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: «Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?!”, a povestit designerul.

Articolul Raluca Bădulescu se roagă pentru Cătălin Botezatu. Creatoarea de modă, speriată de problemele designerului apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More