Raed Arafat a anunțat că demisiile medicilor vor avea obligatoriu preaviz. REACȚIE DURĂ

Cătălina Poiana, președintele Colegiului Medicilor București, avertizează autoritățile că medicii trebuie să fie dotați cu echipamente medicale necesare în lupta cu COVID-19. Reacția acesteia vine după că Raed Arafat a anunțat că medicii nu vor mai putea demisiona fără preaviz de 90 de zile.

Cătălina Poiana, președintele Colegiului Medicilor București, a declarat la Antena 3 că „Ceea ce trebuie să ținem cont este faptul că autoritățile trebuie să asigure echipament medical adecvat cu zonele în care își desfășoară activitatea și cadrele medicale trebuie să fie acolo unde e nevoie de ele. Însă medicii trebuie să fie protejați. Nu sunt de acord cu medicii care își părăsesc locul de muncă în aceste condiții. Trebuie să facem apel la echilibru și să avem o abordare echilibrată. Cred că responsabilitatea fiecărui manager de spital de asigura circuite separate și a asigura siguranța pacienților”.

sursa

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More