Radu Tudor zguduie scena politică: 90%, Rareș Bogdan va fi capul de listă al PNL la europarlamentare

Jurnalistul Rareș Bogdan a negat în mai multe rânduri că ar accepta oferta celor de la PNL pentru a candida la alegerile europarlamentare, dar informația este susținută cu tărie de către cei din PNL. Jurnalistul Radu Tudor, care citează surse din PNL, susține că Rareș Bogdan este în proporție de 90% capul de listă al PNL pentru alegerile europarlamentare, iar în plus, Ludovic Orban i-a oferit președinția PNL București.

”Potrivit unor surse de la varful PNL, realizatorul tv Rares Bogdan are 90% sanse de a deveni cap de lista pentru alegerile europarlamentare.

Bogdan a purtat mai multe discutii cu presedintele PNL Ludovic Orban, iar lista PNL a fost deja amanata de 2 ori pentru ca cei doi sa concluzioneze colaborarea lor.

Potrivit acelorasi surse, Orban i-a oferit realizatorului Realitatea tv si sefia organizatiei PNL Bucuresti, detaliu care inca se mai negociaza. Actualul sef al PNL Bucuresti este Cristian Busoi, prezent si el pe o pozitie eligibila in lista partidului pentru europarlamentare.

Un cuvant greu de spus in aceasta micare il va avea si patronul Realitatea tv, Cozmin Gusa.”, scrie Radu Tudor, pe blogul personal.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More