Radu Moraru a fost dat afară de la Naşul TV, postul pe care l-a înfiinţat: care este motivul

0 24

Radu Moraru a fost destituit din toate poziţiile de la Naşul TV, post pe care l-a înfiinţat în 2012, în urma unei şedinţe a Adunării Generale a Acţionarilor.

Potrivit site-ului Paginademedia.ro, un comunicat care rulează pe ecranul postului Naşul TV anunţă că realizatorul Radu Moraru şi-a pierdut toate funcţiile pe care le deţinea la televiziune şi la firma Naşul, Prietenii de Pretutindeni şi Asociaţii SA, deţinătoare a licenţei TV.
„Radu Moraru nu mai reprezintă în niciun fel televiziunea Naşul TV“, se mai precizează în comunicat. Acum, postul este condus de Paul Alexandru Moraru, preşedinte al Consiliului de Administraţie care n-are nicio legătură cu Radu Moraru.
Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, decizia a fost luată după o şedinţă convocată de Paul Moraru, acţionar minoritar, şi Adrian Bucă, în care primul a rămas literalmente în pielea goală după ce Radu Moraru i-a aruncat o ceaşcă de cafea pe cămaşă. Aceeaşi sursă scrie că Radu Moraru şi Paul Moraru erau în conflict din cauza banilor, după ce Paul Moraru ar fi pus la dispoziţia patronului Naşul TV peste 200.000 de euro, iar apoi l-a acuzat pe acesta că a folosit în interes personal suma.
Radu Moraru a contestat în instanţă hotărârea AGA prin care a fost destituit, dar a pierdut procesul.
Recomandari