Puțini știu că sunt căsătoriți și au doi copii! Cine e soția lui Cristian Leonte? E colega lui și e la fel de cunoscută ca el

0 16

După nouă sezoane de „România, te iubesc!”, Cristian Leonte în vârstă de 41 de ani, nu și-a pierdut nimic din revolta care stă la baza oricărei anchete jurnalistice și din nevoia de a spune povești care să reflecte realitățile țării în care trăim.

Înainte, Cristian Leonte a lucrat și în radio și în televiziune. Când nu e prins cu activitatea jurnalistică, Cristian își dedică întreaga energie celor doi copii ai săi, Ania şi Vladimir, pe care îi are împreună cu colega și soţia sa Paula Herlo.

Într-un interviu pentru unica.ro, Cristian Leonte a dezvăluit mai multe detalii din viața de familie. Întrebat cum e viața într-o casă cu doi oameni de televiziune și doi copii mici, acesta a răspuns sincer:

„E simplă! Pentru că ne înțelegem. E bine că lucrăm amândoi la această emisiune, care îți impune un program extrem de solicitant.”

În continuare, Cristian Leonte a făcut eforturi pentru a sta departe de ochii și gura lumii:

„Să știi că despre mine personal cel mai cuprinzător articol este pe pagina știrilor ProTV. Nu mi-am dorit să fiu mai expus. Cred că așa sunt construit, e din familie. E un fel de a fi care vine cu siguranță din educație. Dar să știi că am făcut eforturi pentru discreție! Și nu e ușor să fii discret în ziua de astăzi…”,  a declarat Cristian Leonte.

 

Sursa: unica.ro

Recomandari