Putin a fost omorât și înlocuit cu o sosie. Conspiratie sau adevar?

0 53

Fosta soție a lui Vladimir Putin , Ludmila, a făcut dezvăluiri șocante despre liderul de la Kremlin care susține ca acesta a fost ucis și înlocuit cu o sosie. Aceasta a mai spus că viața alături de soțul ei a fost un adevărat calvar, având parte de nenumeroase bătăi, umilințe și narcotice.

Ludmila mai spune că se teme pentru viată ei și a fiicelor sale mai ales ținând cont că grupurile de interese din Rusia ar mai fi încercat să o omoare, dar ea ar fi scapăt cu viată.
Chiar și Alexei Navalnii a susținut de multe ori că ar fi preferat de multe ori ca o sosie de-a lui Vladimir să se prezinte la majoritatea evenimentelor importante.1464676327-6167-adevaratul-Putin-1

Elitiștii au creat mai multe sosii pentru a le pregăti să îl înlocuiască pe PUTIN, iar când una dintre acestea s-ar fi ridicat la standardele impuse, liderul de la Kremlin ar fi fost omorât și înlocuit.

Fosta soție a liderului spune că în noaptea în care ar fi fost asasinat el ar fi vorbit cu fiicele lui, după care ar fi plecat de acasă și nu s-ar mai fi întors niciodată.
Pe lângă declarațiile fostei sale soții un cospirationist sub numele de Caliber Hitter demonstrează pe baza unor fotografii că “Putin”-ul apărut luni, 16 martie 2015, este unul fals, fiind diferit de “Putin”-ul vechi.

După observațiile conspirationistului Putin cel fals are o cicatrice pe care adevăratul puțin nu o avea conform lovendal.ro

1464676339-6790-Putin-fals-1Degetele din stânga imaginii ale “adevăratului Putin” par mai mai mici decât degetele din dreapta imaginii aleînlocuitorului său. Iar venele de la mana adevăratului Putin ies mai bine în evidență (în relief) decât venele falsului, unde se observă doar vizual, neieșind deloc în relief.

1464676322-9486-Putin-fals-adevaratPutin cel adevărat are o cicatrice pe urechea stângă, pe care n-o putem observa la Putin cel fals.

1464676332-3392-ureche-PutinToată lumea știe că marii conducători ai lumii au o sosie și nu trebuie să negăm acest lucru dar marea noastră întrebare este oare adevăratul Putin mai este sau nu în viață?

Recomandari