PSD vrea sesiune extraordinară pentru eliminarea pensiilor speciale! Anunțul făcut de Marcel Ciolacu

Sătui să aștepte o decizie clară a Guvernului Orban privind eliminarea pensiilor speciale, social-democrații s-au decis să acționeze din opoziție în acest sens! Președintele PSD Marcel Ciolacu a scris pe Facebook ce are de gând să facă pentru eliminarea pensiilor speciale!

PSD vrea sesiune extraordinară pentru eliminarea pensiilor speciale

”Am propus colegilor din PSD convocarea sesiunii extraordinare pentru eliminarea pensiilor speciale. PNL și-a demonstrat incapacitatea și în privința guvernării, și a respectării promisiunilor. Știu doar să mintă!

Articole similare

Marcel Ciolacu:

Marcel Ciolacu:

Marcel Ciolacu mai scrie că rămâne de văzut dacă liberalii se vor decide să se întoarcă din vacanță și să fie prezenți la sesiunea extraorinară sau ”vor da vna pe alții”.

”Să vedem dacă liberalii se vor întoarce din vacanță”

”Noi ne asumam eliminarea pensiilor speciale și o vom face! Să vedem dacă liberalii se vor întoarce din vacanță sau vor da iar vina pe alții”, a scris Marcel Ciolacu, președintele PSD pe pagina personală de Facebook.

Articole similare

Marcel Ciolacu:

Marcel Ciolacu:

Anunțul social-democraților vine însă după cel al liderului deputaţilor PNL, Florin Roman, care a anunţat încă de la finele săptămânii trecute că propune convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru votarea proiectului privind tăierea pensiilor speciale.

„În calitate de lider al deputaţilor PNL, am propus colegilor mei să solicităm convocarea unei sesiuni extraordinare în care să supunem votului proiectul de lege al PNL privind tăierea pensiilor speciale.

Din economia rezultată din tăierea pensiilor speciale, guvernul ar avea resursele financiare necesare pentru plata alocaţiilor majorate, în urma votului de la sfârşitul lunii decembrie, din Parlament.

Tot în decembrie, Comisia de muncă a Camerei Deputaţilor a dat un raport de adoptare a proiectului PNL care prevede tăierea pensiilor speciale pentru parlamentari, magistraţi, personal aeronautic, diplomaţi, funcţionari ai Curţii de conturi etc. Proiectul de lege al PNL alocă pensii de serviciu doar pentru militari şi poliţişti.

În mod surprinzător, raportul de adoptare nu a fost ‘ridicat’ pe site-ul Comisiei de muncă şi nici nu a fost trimis plenului, astfel încât el nu a putut fi supus votului în ultima săptămână din sesiunea parlamentară.

Urgenţa adoptării acestui proiect de lege este determinată de necesitatea finanţării legii adoptată de Parlament, privind dublarea alocaţiilor pentru copii”, a scris Roman pe Facebook săptămâna trecută.

În prezent, peste 9400 de pensionari din România beneficiază de pensii speciale, care costă statul român 800 de milioane de lei în fiecare lună!

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More