PSD-isti izgoniti dintr-un parc de un cetăţean revoltat: „Cine v-a împiedicat atâţia ani să faceţi treabă?“

0 1

O echipă PSD de campanie a fost luată la goană de un cetăţean revoltat de faptul că politicienii apar prin cartiere doar în perioada electorală.

Gavrilă, un marinar din Constanţa, a fost indignat de prezenţa primarului Decebal Făgădău, a viceprimarului Costin Răsăuţeanu şi a suitei lor electorale din PSD Constanţa într–un parc al Constanţei.

Edilii au ieşit marţi, 14 mai, la ora 18, în campanie electorală în parcul din cartierul Faleză Nord. Ei erau îmbrăcaţi cu vestele roşii inscripţionate cu însemnele PSD.

Când Gavrilă şi-a făcut apariţia şi l-a luat la rost pe primar, un individ din echipa PSD abia s-a stăpânit să-l agreseze. Viceprimarul Răsăuţeanu se uită imediat la individ şi sare să-l potolească, ştiind probabil de ce e în stare.

„Ce faceţi aici, dom’ primar? Ce v-a împiedicat în toţi aceşti ani să reparaţi acest parc? Aţi fost atâţia ani viceprimar, apoi primar, de ce n-aţi făcut? Ce v-a împiedicat să faceţi acest parc cum trebuie, atâţia ani, cine v-a împiedicat!? Nu mai furaţi, vă spun eu, lăsaţi-vă de furat! Construiţi şi oamenii vor avea de muncă, vor avea bani, nu vor avea nevoie de ajutoarele voastre“, a strigat, exasperat, constănţeanul.

Decebal Făgădău a plecat rapid de la faţa locului, preferând să nu intre în conflict deschis cu cetăţeanul. El i-a spus acestuia că este trimis de un partid – lucru negat vehement de om.

Grupul de pesedişti a părăsit parcul de urgenţă, paşnic, urmărit de strigătele revoltate ale lui Gavrilă. Acesta era la rândul său filmat insistent şi foarte de aproape de un pesedist.

https://www.facebook.com/Constanta.Info/videos/2329131084028453/

Recomandari