PSD, după anunțul lui Vasilescu: „Mulțumim, Olguța! Rușine, Iohannis!”

Social-democrații susțin că Lia Olguța Vasilescu „a fost unul dintre cei mai buni miniștri ai guvernării PSD” și îi transmit președintelui Klaus Iohannis că ar trebui să-i fie „rușine”. Aprecierile vin după ce fostul ministru al Muncii a anunțat că-și retrage candidatura pentru funcțiile de vicepremier și ministru al Dezvoltării.

„Olguța Vasilescu a fost unul dintre cei mai buni miniștri ai guvernării PSD. A reușit să ducă la bun sfârșit Legea salarizării unitare, care a adus ordine și echitate în salarizarea personalului bugetar. A finalizat Legea pensiilor care oferă pensionarilor din România o justă retribuție pentru munca de o viață. În mandatul său salariații și pensionarii din România au cunoscut cele mai mari majorări de venituri care s-au acordat vreodată. A reușit să cultive o bună relație cu sindicatele și a realizat punct cu punct promisiunile PSD din domeniul social. Cu siguranță România ar fi putut avea un foarte bun ministru la Dezvoltarea Regională. Mulțumim, Olguța! Rușine, Iohannis!”, transmit social-democrații, printr-o postare pe pagina de Facebook a partidului.

Lia Olguţa Vasilescu a anunţat, marți seara, că îşi retrage candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării. Fostul ministru a spus că a luat decizia după o discuție cu Liviu Dragnea.

Fostul președinte și premier al PSD Victor Ponta a declarat, în urma anunțului, că Vasilescu „a fost lucrată” și „probabil va primi ceva în schimb”. „Cred că din această discuție câștigă domnul Iohannis, pentru că a fost ferm și zice: m-am ținut, până la urmă PSD a făcut ce am zis eu. Câștigă Dragnea în felul lui tern: ați văzut că am terminat-o și pe Olguța. E un mesaj pentru cei foarte puțini pe care nu i-a dat încă afară din PSD: Dom’le, uite și pe Olguța am executat-o… așa de catifea. Știți, în Imperiul Otoman era obiceiul cu sugrumatul cu șnurul de mătase. A sugrumat-o cu șnurul de mătase și doamna Olguța va spune, ca și domnul Fifor, care fost dat afară de la Apărare că n-a semnat cu corvetele, va spune cât de fericită va fi să nu mai fie în funcție. E o politică bizantină”, a adăugat Victor Ponta.

Olguța Vasilescu a fost unul dintre cei mai buni miniștri ai guvernării PSD. A reușit să ducă la bun sfârșit Legea…

Gepostet von Partidul Social Democrat am Mittwoch, 13. Februar 2019

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More