PSD doreste un razboi civil, organizeaza o contramanifestatie in Bucuresti

0 48

PSD organizează duminică o contramanifestație în București. Potrivit unor informaţii obţinute de Digi24, protestul ar fi organizat de trei lideri PSD: Gabriela Firea, Lia Olguţa Vasilescu şi Codrin Ştefănescu.

Manifestaţia ar urma să aibă loc în zona Palatului Cotroceni cu scopul de a demonstra că protestele care au avut loc în Capitală şi în alte oraşe din ţară în ultimele şase zile nu reprezintă vocea majorităţii.

Oficial, Partidul Social-Democrat nu îşi asumă organizarea marşului care ar urma să aibă loc. Totodată, PSD s-ar pregăti pentru un miting autorizat joia viitoare, fără ca acest lucru să fi fost, până acum, anunţat oficial.

Protestele faţă de ordonanța de urgență privind codurile penale continuă și duminică, astăzi fiind anunţat „cel mai mare protest” la care sunt aşteptaţi în Piaţa Victoriei din Capitală oameni din toată ţara.

Protestarii se mobilizează pe rețelele de socializare, unde au anunțat că evenimentul de  duminică, 5 februarie,  va începe la ora 20:00, atât în ţară, cât şi în diaspora. În pieţe va fi intonat imnul de stat, iar o oră mai târziu, la 21.00 ”fiecare participant la manifestaţiile din toate oraşele ţării şi din diaspora va ridica spre cer propria lumină aprinsă”. Sunt așteptați în stradă 1.000.000 de oameni.

Recomandari