PSD: Am avut destulă răbdare. Iohannis face tot ce poate să blocheze investiţiile aşteptate de cetăţeni

După ce Klaus Iohannis a respins din nou numirea Olguţei Vasilescu la Dezvoltare, PSD a anunţat că va face uz de toate mijloacele pentru a-l determina pe preşedinte „să îşi respecte obligaţiile pe care le are faţă de lege şi de cetăţeni.”

PSD-ul condus de Liviu Dragnea a reacţionat, joi, pe pagina oficială de Facebook, după ce preşedintele Klaus Iohannis a respins, din nou, propunerea Guvernului Dăncilă pentru Ministerul Dezvoltării.

„Klaus Iohannis a arătat astăzi că este cel mai iresponsabil preşedinte pe care l-a avut România. Nu a venit cu niciun proiect, cu nicio propunere constructivă, cu nimic care să îmbunătăţească viaţa românilor. Este mânat de frustrări personale şi nu ştie decât să blocheze. Va rămâne în istorie drept ‘Preşedintele Beţe-n-Roate'”, a transmis PSD.

Potrivit social-democraţilor, preşedintele Iohannis „face tot ce poate pentru a bloca PSD să facă investiţiile atât de aşteptate de cetăţeni”.

„Pe criteriile pentru care a respins-o astăzi pe Olguţa Vasilescu, Iohannis nu ar fi devenit niciodată preşedintele României şi nici nu ar fi putut ocupa o funcţie de ministru. În plus, se contrazice: tot el a semnat cu mâna lui numirea Olguţei Vasilescu la Ministerul Muncii, unde a realizat cele mai complexe legi ale acestei guvernări: Legea salarizării şi Legea pensiilor. PSD a avut suficientă răbdare. Urmează să facem uz de mijloacele legale şi constituţionale pentru a-l determina pe preşedintele ‘Beţe-n-Roate’ să îşi respecte obligaţiile pe care le are faţă de lege şi de cetăţeni”, a conchis PSD, prezentând de asemenea un scurt material video.

Reamintim că preşedintele Klaus Iohannis a respins-o pentru a patra oară pe Olguţa Vasilescu. Un adevărat rechizitoriu a ajuns pe masa premierului, şeful statului aducând argumente variate în favoarea deciziei sale – de la lipsa pregătirii profesionale, până la „atacuri personale virulente” şi „presiuni asupra justiţiei”.

Klaus Iohannis a arătat astăzi că este cel mai iresponsabil președinte pe care l-a avut România. Nu a venit cu niciun proiect, cu nicio propunere constructivă, cu nimic care să îmbunătățească viața românilor. Este mânat de frustrări personale și nu știe decât să blocheze. Va rămâne în istorie drept „Președintele Bețe-n-Roate”. Face tot ce poate pentru a bloca PSD să facă investițiile atât de așteptate de cetățeni. Pe criteriile pentru care a respins-o astăzi pe Olguța Vasilescu, Iohannis nu ar fi devenit niciodată președintele României și nici nu ar fi putut ocupa o funcție de ministru. În plus, se contrazice: tot el a semnat cu mâna lui numirea Olguței Vasilescu la Ministerul Muncii, unde a realizat cele mai complexe legi ale acestei guvernări: Legea salarizării și Legea pensiilor. PSD a avut suficientă răbdare. Urmează să facem uz de mijloacele legale și constituționale pentru a-l determina pe președintele „Bețe-n-Roate” să își respecte obligațiile pe care le are față de lege și de cetățeni.

Gepostet von Partidul Social Democrat am Donnerstag, 7. Februar 2019

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More