Protestatari. Neacșu: „Oriunde, îi luau cu dubele de aicea”. Carmen Dan: „Nu i-au luat pe ăștia?”

0 45

Secretarul general al PSD, Marian Neacșu, a declarat „inadmisibil” gestul protestatarilor #Rezist care au venit miercuri în Parlament și a sugerat că aceștia ar fi trebuit ridicați de jandarmi „cu dubele”. La rândul său, la ieșirea din sala de plen, ministrul de Interne, Carmen Dan, și-a exprimat surprinderea că protestatarii nu au fost „luați” de forțele de ordine.

„Cred că oriunde, oriunde în lumea civilizată, s-ar fi întâmplat așa ceva, îi luau cu dubele de aicea. Este inadmisibil ca în Parlament să se întâmple așa ceva”, a declarat secretarul de stat al PSD, Marian Neacșu, înainte de a intra în biroul președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

„Încă nu i-au luat pe ăştia de aici?”, a spus și ministrul de Interne, Carmen Dan, la ieşirea din sala de plen.

Unsprezece protestatari #Rezist s-au aflat pe holul de la plenul reunit al Parlamentului în timpul discursului premierului Viorica Dăncilă. Aceștia au strigat „Justiţie, nu corupţie!”, „Cuib de hoţi şi de mafioţi”, „Dragnea nu uita, asta nu e ţara ta”. În acelaşi timp, în faţa Parlamentului, în Parcul Izvor, au început să se adune protestatari, iar în boxe s-au auzit „Imnul golanilor” din iunie 1990.

https://www.facebook.com/mediafax.ro/videos/1819503284737679/

Recomandari