PROTEST în România împotriva parlamentarilor care au votat ca generalul Oprea să aibă imunitate pentru crimă! Vezi mesajul mamei polițistului Gigină:

0 52

Nesimțirea senatorilor români scoate lumea în stradă. Luni, parlamentarii PSD, ALDE și PRU au votat ca senatorul Gabriel Oprea să nu poată fi judecat pentru crimă. Este pentru prima dată când un parlament european blochează o anchetă despre crimă, oferind imunitate senatorului Gabriel Oprea.

În București se anunță un protest joi de la ora 18:00 în fața Senatului. Pe pagina de Facebook a eevenimentului se spune: „ Ieșim în stradă pentru cei care nu mai sunt printre noi și nu-și mai pot cere singuri dreptatea.

Polițistul Bogdan Gigină a murit în timpul serviciului, când era antemergător pe motocicletă și deschidea drumul coloanei oficiale organizate pentru ministrul de interne, șeful său.
Un polițist a murit, dar cel identificat de procurori ca vinovat de ucidere din culpă nu va ajunge în fața justiției, din cauza celor din Senatul României, care se cred deasupra legii.

Fraților, nu sunteți. Nici dumnezei și nici invincibili.

De aceea, joi ieșim în stradă, chiar la voi acasă, domnilor senatori. Noi, simpli cetățeni indignați venim la intrarea dinspre Senat a Parlamentului României, să-l comemorăm pe Bogdan Gigină și să cerem dreptate.

Poate așa vă amintiți că nu există vreo diferență magică între noi și voi, că legea este aceeași pentru toți și că justiția trebuie lăsată să-și facă treaba”.

12204015-10206114120226060-1148878985-o

Mama polițistului Gigină a scris pe Facebook:
Nu am vrut pina acum sa vorbesc despre trairile noastre;acum vreau ca toti cei care ne-ati “condamnat” sa intelegeti de ce nu am facut-o.

Sint lucruri greu de spus si greu de imaginat ptr voi care sinteti parinti.In seara zilei de 20 oct2015 in urma telefonului primit la ora 19,02 am alergat catre spitalul universitar.Cel care ne-a anuntat de accident repeta “nu pot sa cred ca s a intimplat asta”nu pot sa cred….

Sotul meu si-a imbracat un trening peste pijama si a plecat cartre spital….eu m-am blocat nu reuseam aa ma imbrac….eram …paralizata….I-am spus sa alerge sotului meu …”am sa ajung cu un taxi nu ma astepta ….du-te linga baiat”.

Am iesit in strada cautind un taxi …..greu de gasit …afara ploua torential.Am pornit cartre zona Unirii spunind rugaciuni ptr viata copilului meu.

Nu imi pasa ca oamenii se opreau si ma priveau ca pe un om debusolat nu-mi pasa….decit de el , de copilul meu,imploram Divinitatea ca el sa fie bine.In momentul in care an intrat in spitalul Universitar am avut impresia ca toata lumea ma cunoaste.

Cel de la intrare -a intrebat”Sinteti mama politistului accidentat? Mi-a arat usa unde copilul meu era resuscitat.Am intrat si acolo am gasit un copil ,copilul meu coplet desfigurat,cu gitul retezat ; cu chipul plin de singe,pardoseala era plina de singe;m-am prabusit la pucioarele lui,sarutindu-le si strigindu-l.

Inca avea sosetele ude un picioare.M-am trezit ridicata brusc si zguduita de umerii…medicul de garda plingea si incerca sa ma faca sa inteleg ca nu se mai poate face nimic.

M-am prabusit din nou la picioarele copilului meu ,implorind si privind oamenii care desi stiau ca nu se mai poate face nimic ptr el nu vroiau sa renunte.

Nu am sa uit niciodata cum acei oameni incercau imposibilul,nu am sa uit lacrimile care li se inodau sub barba…
Astazi privesc,privim neputinciosi la nedreptatea facuta sufletului copilului nostru”

Recomandari