Protest inedit în Capitală: “Părinții spun STOP penalilor!”. Manifestația, pe trecerea de pietoni

0 47

Zeci de părinți au protestat în Capitală, pe trecerea de pietoni din fața Palatului Parlamentului. Manifestația civică este îndreptată împotriva coaliția aflate la guvernare și împotriva legilor modificate de coaliția PSD-ALDE-UDMR.

Zeci de părinți au protestat într-un mod inedit în Capitală. Organizația “Bucuria de a dărui” a lansat un apel la cei care “nu vor ca copiii lor să crească într-o țară în care infractorii au mai multe drepturi decât cetățenii onești.” Întâlnirea protestatarilor a avut loc în Parcul Izvor, iar de acolo au mers la trecerea de pietoni din fața Palatului Parlamentului.

“Pentru cine luptam? In primul rand pentru copiii nostri! Nu ne dorim sa creasca intr-o tara in care infractorii au mai multe drepturi decat cetatenii onesti! Nu ne dorim sa creasca intr-o tara in care oamenii sa moara ucisi de coruptie! Nu ne dorim sa paraseasca tara! Parinti, iesiti in strada! Haideti sa blocam zona Parlamentului timp de 2 ore pentru a atrage atentia bucurestenilor si Parlamentarilor ca nu suntem de acord cu ceea ce se intampla! Cu cat vom fi mai multi, cu atat va fi o actiune de succes! Daca suntem minim 30-40 la fiecare trecere de pietoni din jurul Palatului Parlamentului, scopul nostru va fi atins!,” se arată pe pagina “Bucuria de a dărui”.

Unii internauți care au comentat protestul au spus că contribuie și mai mult la îngreunarea traficului și așa congestionat al Capitalei și au sugerat ca protestele să se desfășoare în Parlament.

Protestul celor din București vine după ce manifestații similare au fost organizate la Cluj.

Recomandari