”Prosti mai sunteti bre, tovarasi….” Dovada ca aceasta fotografie cu „Kovesi in crama lui Ghita” a fost trucata

0 60

Antena 3 a difuzat, vineri seara, o fotografie pusa la dispozitie de Sebastian Ghita sustinand ca aceasta este dovada ca Laura Codruta Kovesi s-a aflat in crama fugarului pesedist. Insa realitatea este cu totul alta.

Fotografia prezentata de Antena 3 este insa un trucaj foarte prost, dupa cum arata numerosi jurnalisti si lideri de opinie. KOvesi a fost „decupata” dintr-o alta imagine in care se afla la biriul sau si a fost amplasata apoi in crama lui Sebastian Ghita.

„Pixelul albastru se intoarce! Mogulii penali de la A 3 si RTV isi considera publicul ca fiind oligofren! Cum altfel sa realizezi un Photoshop de care rade si pisica, decupand-o pe Kovesi din fotoliu si plasand-o intr-un alt cadru si sa prezinti asta pe post drept dovada irefutabila?!?? Si sa mai crezi ca daca o confirma si menestrelul care a confiscat Realitatea, gata… devine adevar! Prosti mai sunteti bre, tovarasi….”, a comentat Oreste Teodorescu pe Facebook.

„V-am zis ca dusmanii lui Kovesi sunt incredibili de prosti? V-am zis. S-au gandit sa faca un photoshop grosolan ca sa ne arate ei cum a fost LCK in crama lui Ghita. De parca noi nu ne puteam imagina. Trebuia sa ne deseneze ei… De acum incolo poa’ sa dea Ghita 15.000 de poze cu Kovesi, multi vor striga ‘Fake! Fake!’”, a scris jurnalistul Silviu Sergiu (Newsweek Romania) pe Facebook.

Minciunile lui Sebastian Ghita despre Kovesi

Fostul deputat Sebastian Ghita a confirmat joi seara, la Romania TV, ca a fost audiat in cazul plangerii depuse impotriva fostei sefe DNA Laura Codruta Kovesi si ca a prezentat procurorilor toate probele pe care le detine, inclusiv fotografia facuta acesteia la el in crama.

„Confirm audierea in cazul Kovesi, dar nu pot oferi prea multe detalii pentru ca nu vreau sa interferez cu ancheta care este in desfasurare. Ma bucur ca tot mai multe persoane confirma spusele mele, sper sa o faca si in fata procurorilor. Eu nu o acuz pe doamna Kovesi, nu vreau sa ii fac rau, nu eu sunt acuzatorul”, a declarat Ghita.

Intrebat daca a depus si fotografia in care Kovesi apare in crama la el, fotografie la care a facut referire de mai multe ori, fara insa a o prezenta public, Ghita a raspuns: „Si aceea. Sunt mult mai multe probe importante, este normal pentru orice om sa se apere. Am spus tot ce stiam despre doamna Kovesi si tot ce m-a intrebat doamna procuror. Ea a incercat sa imi inchida gura pentru ca stiam ce a facut in tinerete. Ea mi-a facut dosare cu probe false, toate au denuntatori falsi. Mi-am dat seama ca a incercat sa ma inchida pentru ca stiam doua lucruri: cea cu cucuveaua mov si cu avionul din Jakarta. Asta am spus la audieri. Doamna procuror stie si mai multe lucruri decat stiu eu ca s-au intamplat”.

„Sunt chestiuni grave in dosar, nu e deasupra legii. Sunt multe probe si lucruri mult mai grave decat va inchipuiti. Am depus toate probele pe care le aveam. Am spus tot ce stiam despre Kovesi. Confirm audierea, dar vreau sa spun ca o sa fac tot efortul sa nu dezvalui nimic din ancheta doamnei procuror. Da, am depus proba video cu doamna Kovesi la mine in crama. Doamna Kovesi are o problema, nu sunt de acord ca trebuie sa isi dovedeasca nevinovatia. Eu nu o acuz, nici nu vreau sa ii fac rau. Eu am incercat sa spun niste lucrui. Eu nu sunt acuzatorul, ea greseste cand ma acuza. Ea trebuia sa respecte justitia si oamenii. Trebuia sa spuna ce a facut cu adjunctul sau, cum a fost cu avionul cu Nicolae Popa. Ea poate sa spuna lucrurile, iar procurorii vor decide daca ii fac dosar penal si daca o trimit in fata judecatorilor”, a mai spus Sebastian Ghita.

Recomandari