Pronostic. Rareș Bogdan promite că PNL bate PSD la europarlamentare. „Eu vă spun să țineți minte scorul PNL”:

PNL respiră prin candidatura lui Rareș Bogdan la europarlamentare. Creștea în sondaje fără să facă ceva special, un transfer mut de la PSD din rural și orașele mici. Cu Rareș Bogdan, PNL speră să ia din procentele foarte mari ale USR/Plus din marile orașe. Are toate șansele acum să ia cele mai multe procente la alegerile europarlamentare.

Rareș Bogdan, candidatul PNL la alegerile europarlamentare din 26 mai, spune că PNL se bate cu PSD, lansând chiar și un scor pe care l-ar putea obține partidul condus de Ludovic Orban la aceste alegeri.

Pronostic. Rareș Bogdan promite că PNL bate PSD la europarlamentare. „Eu vă spun să țineți minte scorul PNL”:

”Eu n-am intrat în PNL ca PNL să joace la mic, la partid balama, ci pentru că simt că pot să aduc plusul și încrederea unor oameni minunați din partidul ăsta, din toată țara și din diaspora, ca să aducă partidul pe primul loc. Ne batem cu PSD-ul pentru a ocupa primul loc. Eu vă dau scorul acum. PNL se bate strict cu PSD pentru a ocupa primul loc în seara zilei de 26 mai – n.r. după alegerile europarlamentare”, a spus Rareș Bogdan, în interviul acordat DCNews.

El afirmă că PNL există ca alternativă reală la PSD. ”Eu vă spun să țineți minte scorul PNL: între 25 și 29%” spune Rareș Bogdan.

PNL, pe primul loc la europarlamentare?

Ulterior, în emisiune, Rareș Bogdan a afirmat că PNL va fi pe primul loc la alegerile europarlamentare și, doar dacă vor fi mulți oameni care vor sta la soare, PNL va fi în urma PSD, cu doar câteva procente.

”5% aduc eu în plus față de scorul PNL, deși eu cred că aduc 7%” a susținut Rareș Bogdan.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More