Profeție devastatoare. Pământul se va zgudui timp de 8 ore. Când va avea loc cutremurul cel mare

0 59

Cu toate că nimeni nu știe în ce constă cel de-al treilea secret de la Fatima asta pentru că a rămas departe de ochii publicului timp de 83 de ani, persoanele care au intrat în contact cu manuscrisele au vorbit despre conținutul lor. Cum era și de așteptat, Vaticanul este cel care ține secretul ascuns din motive strategice.

Textul nu a fost făcut public niciodată, dar se pare că este de o violenţă extrem de greu de înţeles. Se vorbeşte despre numeroase semne care se vor arăta înaintea nenorocirii finale. Într-o noaptea friguroasă, cu doar 10 minute înainte de miezul nopţii, un cutremur major va zgudui Pământul preţ de 8 ore.

Se vehiculează că acesta va fi al treilea semn major al apropierii Apocalipsei. În urma acestui cutremur devastator axa planetei se va înclina şi o obscuritate înfricoşătoare va pune stăpânire asupra planetei timp de 3 zile.

Următorul semn, care va declanşa şi Apocalipsa, va fi asasinarea unui bărbat de nivel înalt. Atunci un război nuclear, aşa cum nimeni nu îşi poate imagina, se va declanşa. În urma Apocalipsei, două treimi dintre oameni vor muri în primele trei zile.

Recomandari