Profeția cutremurătoare despre noul președinte al Statelor Unite

0 15

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare oarbă din Bulgaria, a făcut previziuni cutremurătoare despre următorul președinte al Statelor Unite. Conform spuselor ei, relatate de site-ul Washington Post, în America va începe un nou război civil și „nu va exista niciodată al 45-lea președinte SUA, după liderul de culoare”.

Donald Trump tocmai a fost ales cel de-al 45-lea preşedinte al Americii, după Barack Obama. Totuşi, Trump va deveni oficial preşedinte abia la predarea mandatului de către Obama, adică la începutul anului viitor.

Potrivit sursei citate, Baba Vanga ar fi prezis că al 44-lea președinte al Americii va fi un lider de culoare, însă după ce mandatul acestuia se va încheia efectiv, NU va mai exista un alt șef la Casa Albă.

Potrivit profeției înfricoșătoare țara va intra într-o criză teribilă în preajma predării mandatului de președinte și se va declanșa o divizare dură între statele din nord și cele din sud, caz similar Războiului Civil American.

Chiar înainte să moară, la vârsta de 85 de ani,  Vanga a mai prezis și că anul 2016 „va aduce o invazie a extremiştilor musulmani” asupra Europei, iar continentul nostru se va confrunta cu atacuri chimice venite din partea „invadatorilor musulmani”.

Recomandari