Producătorii The Simpsons se gândesc ca Meghan Markle și Prințul Harry să împrumute vocile lor serialului

Producătorii renumitelor desene animate americane „The Simpsons” se gândesc să-i abordeze pe Prințul Harry și Meghan Markle pentru a le împrumuta vocile, mai ales că Ducii de Sussex chiar au vorbit despre această situație.

Meghan Markle și Prințul Harry, aleși să împrumute vocile lor serialului „The Simpsons”

Producătorul serialului de animație „The Simpsons” Al Jena a transmis că vrea ca Ducii de Sussex să-și împrumute vocile personajelor. Reprezentanții serialului american se gândesc la această perspectivă, dar încă nu au discutat cu Prințul Harry și soția sa, actrița Meghan Markle.

„Am discutat despre Harry şi Meghan. Am înţeles că ea vrea să facă voice over. Aşa că, dacă citesc asta, să ne sune!”, a spus Al Jena, relatează thesun.co.uk.

Ducesa de Sussex și-ar dori să facă voice over

În urmă cu câteva luni, chiar în timpul premierii filmului „Lion King”, Prințul Harry a putut fi auzit în timp ce îi spunea șefului Disney Bob Iger că Meghan Markle ar fi interesată să pună voce pentru personajele de animaţie și probabil de aceea producătorii se gândesc la această variantă.

De asemenea, actrița Yeardley Smith care o interpretează pe Lisa în serialul de animație „The Simpsons” a mai spus că producătorii se gândesc și ca Greta Thunberg să împrumute vocea propriului personaj.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More