Procurorii si judecatorii de luni declanseaza greva generala. Duminica iesim in strada in toata tara. Luni cred ca va urma greva generala in toata tara.

Intr-o postare pe pagina Reportaje Live  autorul indeamna oamenii la greva generala. E timpul sa ii zdrobim pe acesti ticalosi sa sa punem in loc oameni cinstiti.

Sa recapitulam:
1. Procurorii si judecatorii au inceput sa intre in greva in toata tara si de luni declanseaza greva generala.
2. Duminica iesim in strada in toata tara.
3. Luni cred ca va urma greva generala in toata tara..

Romania trebuie sa dea un raspuns pe masura ciumei rosii sustinute de Moscova. Ori ne mobilizam toti ori va va scrie in buletine Dragnestan-gubernie ruseasca. Oricum suntem ciumatii Europei datorita tuturor analfabetilor si coruptilor care „ne reprezinta”. Sa nu credeti ca ne va apara cineva de prostia si de delasarea noastra.

Pentru oamenii simpli este poate mai greu de inteles cat de grav este ce fac acesti nemernici. Daca justitia si procurorii sunt adusi sub comanda grupului de tradatori din PSD/ALDE, mai avem un singur mic pas pana la dictatura si acel mic pas se numeste politie si armata.

Jandarmeria, CNA, Parlamentul, Avocatul poporului, CSM, Inspectia judiciara, Curtea Constitutionala, ANAF-ul sunt toate controlate de Dragnea si slugile lui. Si nu doar ca sunt controlate ci sunt deja folosite ca maciuci impotriva vocilor libere si oamenilor liberi.

Felul in care ne raportam la ce se intampla va decide viitorul tuturor. Ganditi-va de doua ori inainte sa va faceti program duminica si de 3 ori inainte sa va apucati de lucru de luni inainte. Daca nici in ceasul al 12-lea nu ne mobilizam ne vom merita soarta.

Sa recapitulam:1. Procurorii si judecatorii au inceput sa intre in greva in toata tara si de luni declanseaza greva…

Gepostet von Reportaje-Live am Freitag, 22. Februar 2019

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More