„Procesul de achiziție decurge firesc pentru că acest guvern nu știe să facă lucrurile altfel și nici nu vrea să învețe de la PSD”. Dacian Cioloș îi dă REPLICA lui Liviu Dragnea

0 52

În urma declarației făcute de Liviu Dragnea, premierul Dacin Cioloș a ținut să-i dea replica.

Liderul PSD spune că are informații potrivit cătora procurorii au descins la Ministerul Culturii.

Motivul pentru care procurorii au făcut cercetările este legat de Cumințenia Pământului, aceștia ridicând acte privitoare la sculptură.

”Acest Guvern va trebui să plătească pentru ceea ce s-a întâmplat cu Cumințenia Pământului, pentru că acolo este o afacere cu puternic iz penal. Din ceea ce știu eu, procurorii au ridicat deja documente de la Ministerul Culturii, pe Cumințenia Pământului. Eu așa am informații, vă rog să verificați”, a spus Liviu Dragnea.

Dacian Cioloș a ținut să-i precizeze cum stau lucrurile, punctând faptul că procesul achiziționării sculpturii “Cumințenia Pământului” decurge într-un mod firesc.

”În timp ce domnul Liviu Dragnea nu mai poate de soarta „Cumințeniei Pământului”- nicio grijă, domnule Dragnea, procesul de achiziție decurge firesc, conform legii, pentru că acest guvern nu știe să facă lucrurile altfel și nici nu vrea să învețe de la PSD – la Guvern, “postacii” (citat Liviu Dragnea) lucrează.

Pe scurt, zeci de specialiști IT, bursieri și voluntari, muncesc de zor pentru a face mai accesibil hățișul birocratic din administrația noastră, pentru a elibera statul din captivitatea unor firme care au încheiat contracte strâmbe pe vremea guvernului PSD. Mai jos, câteva vești despre cum avansează proiectele #GovITHub.

Sper să avem posibilitatea să continuam acest mod de lucru și în anii care vin, cu soluții IT simple, inovatoare, în interesul oamenilor. Sistemele IT pot fi dezvoltate și altfel decât s-a făcut de multe ori până acum, când s-au irosit banii țării pentru firme de partid, prieteni și parteneri politici proprietari de televiziuni”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

Recomandari