PROBLEME. Ce se întâmplă cu emisiunea lui Dragoș Pătraru de la TVR. „Eu accept să nu fiu plătit”

2154

Dragoș Pătraru are probleme la TVR. Nu se știe ce se va întâmpla cu emisiunea „Starea Nației”, pe care o prezintă la Televiziunea Națională.

Emisiunea „Starea Naţiei”, prezentată de Dragoş Pătraru ar putea fi scoasă din grila TVR pe tot cuprinsul lunii ianuarie.

În luna decembrie a anului trecut, Dragoș Pătraru, care a avut emisiune și la Digi 24, afirma că viitorul pe care o moderează la TVR este incert în prima luna a lunii ianuarie, când au fost programate reluări din motive financiare.

Dragoș Pătraru a explicat care este situația pentru paginademedia.ro.

„În discuţiile pe care le-am avut, TVR a invocat probleme financiare, noi ajungând până la punctul în care am oferit gratuit licenţa şi formatul, oferindu-ne (noi nefiind plătiţi din bani publici, ci din surse proprii) să facem şi treaba departamentului de publicitate şi să vindem noi minute, echipa noastră de vânzări adică, ca să ne scoatem banii.

Eu accept inclusiv să nu fiu plătit în ianuarie, le-am propus să nu ne dea deloc bani, urmând ca pe noi să ne susţină telespectatorii din donaţii. Dar problema TVR pare să fie cu totul alta. Nu înţeleg de ce în ianuarie TVR ne-a propus să difuzăm reluari. Pentru cine e important ca Starea să tacă în luna ianuarie?

Râmâne valabil ce am spus la ultima emisiune, sper ca la întâlnirea de mâine interesul telespectatorilor să fie pus mai presus decât alte interese, ale celor care vor să controleze editorial televiziunea publică“, a declarat Dragoș Pătraru.