Proasta pune ștampila pe PSD, partidul hoților care a umilit România pentru amnistia pușcăriașului Dragnea

Proasta pune ștampila pe PSD, partidul hoților care a umilit România pentru amnistia pușcăriașului Dragnea.

Fostul premier al României, Viorica Dăncilă, i-a dat o replică lui Liviu Dragnea, după ce acesta a transmis din închisoară că era nervos pe ea.  Dăncilă a spus că e au fost presiuni din partea lui Dragnea pe tema amnistiei și grațierii. „Timp de mai multe luni de zile au venit direct și indirect sugestii”, a spus Dăncilă.

Dragnea a relatat din închisoare că a fost foarte nervos când, pe perioada campaniei electorale pentru președinția României, a auzit-o pe Dăncilă spunând de mai multe ori presei că nu ar semna o cerere de grațiere pentru el, cel care o numise premier.

„Ce m-a deranjat foarte mult: doamna Viorica Dăncilă se trezea foarte des vorbind despre faptul că nu mă va grația. Una, două nu-l voi grația! Chiar eram foarte nervos și voiam să îi spun: doamna candidat, nu mai vorbi despre faptul că n-o să mă grațiezi pentru că eu nu o să scriu o cerere de grațiere pentru că eu sunt aici nevinovat”, a comentat Dragnea, în episodul de marți, din serialul interviului difuzat de Realitatea Plus.

În replică, Dăncilă a scris pe pagina de Facebook, că atâta timp cât a fost premier nu a dat nicio ordonanță de urgență pe justiție.

„Nu am avut niciodată vreo inițiativă pro-amnistie și pro-grațiere! Sunt sigură că acest lucru l-a iritat pe domnul Liviu Dragnea, dar am considerat că interesul României primează. N-am vrut să fac ceva ce știam sigur că e rău pentru țară. Confirm din nou: au fost presiuni din partea domnului Dragnea pe tema amnistiei și grațierii. Timp de mai multe luni de zile au venit direct și indirect sugestii, recomandări, idei, pe care însă le-am respins. Domnul Dragnea n-a primit bine aceste refuzuri și-l enerva probabil faptul că nu mă poate manevra. Probabil că domnul Dragnea n-a înțeles un lucru: că eram premierul României, nu sluga lui. Am ținut să onorez funcția și să-mi fac datoria față de români”, a scris Dăncilă pe pagina de Facebook.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More