Priviti cu rage Grapini in Parlamentul European: „Kovesi a facut ravagii in justitie, a pierdut mii de procese. Romania nu este Kovesi”

0 59

Europarlamentarul Maria Grapini a acuzat, luni, la dezbaterea din Parlamentul European privind statul de drept ca oficialii europenii au invinovatit Romania ca „a schimbat un sef in justitie, care a facut ravagii in justitie, a pierdut mii de procese”.

„Este un esec aceasta dezbatere, se vede din prezenta. Liderii europeni cei mai critici lipsesc, sunt las. Recent, Manfred Weber a indraznit sa vina in tara mea sa spuna sa se suspende un proces. Vreau sa va spun ca prin interventiile oficililor europeni ati afectat justitia din Romania.

Doamna comisar pe Justitie, raspundeti romanilor, nu ati dat nici macar un exemplu de incalcare a statului de drept. Guvernul Romaniei are succes la presedintia rotativa, pentru ce faceti acest lucru? Anul trecut s-a incheiat cu o rezolutie nedreapta. Invinovatiti Romania ca a schimbat un sef in justitie, care a facut ravagii in justitie, a pierdut mii de procese. Sa lasam oamenii cu nedreptate?

Romania nu este Kovesi, Romania sunt 20 de milioane de persoane, va rog sa-i tratati cu respect”, a spus Grapini cu o voce ridicata.

https://www.facebook.com/EPIO.Romania/videos/2614805315260698/

Recomandari