Primul partid finanțat direct de cetățeni

0 33

Partidul România Unită a lansat campania ”Sprijină România Unită!” pe portalul sprijină.ro. Este primul partid din România care apelează la sistemul de crowdfunding, apelând direct la români pentru sprijin financiar.

Potrivit explicațiilor date pe platformă, ”România Unită este singurul partid independent din România care luptă pentru drepturile românilor în propria lor țară și oriunde s-ar afla! Suntem singuri împotriva tuturor celor care ne-au jefuit țara. Ne-am înființat ca să punem capăt trădării de țară și distrugerii sistematice a României! Avem cea mai bună Lege anticorupție, depusă în Parlamentul României prin președintele formațiunii, deputatul Bogdan Diaconu, lege care prevede închisoarea pe viață pentru corupți, confiscarea totală și extinsă a averilor și muncă în folosul comunității pentru ca vinovații să își plătească singuri, prin muncă, cheltuielile de întreținere din închisoare. Ne împotrivim primirii de imigranți musulmani, distrugerii economiei românești și batjocurii la care sunt supuși românii în țară și în străinătate”.

Interesant este că PRU oferă și recompense pentru cei care sprijină partidul: o cămașă cu tricolor pentru cei care donează 500 de lei, cartea ”România Unită” a președintelui PRU Bogdan Diaconu pentru cei care donează 300 de lei, un drapel tricolor pentru donații de 200 de lei, un tricou cu stema PRU pentru donații de 100 de lei și o insignă PRU pentru donații de 50 de lei.

Până acum, campania ”Sprijină România Unită” a adunat 1230 de lei.

media-145779954852701300

Recomandari