Primul deces într-o familie regală din cauza COVID-19: Prințesa Maria Teresa a Spaniei a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus

Prințesa Maria Teresa a Spaniei a murit, la vârsta de 86 de ani, după ce s-a infectat cu noul coronavirus, informează Daily Mail, marcând astfel primul deces într-o familie regală din cauza COVID-19.

Prințesa Teresa a Spaniei a murit în urma infecției cu noul coronavirus

Prințesa, ce făcea parte din familia Bourbon-Parma, a decedat vineri, a anunțat fratele acesteia, Prințul Sixtus Henry de Bourbon-Parma.

Prințesa Maria Teresa s-a născut pe 28 iulie 1933 la Paris, avându-i ca părinți pe Prințul Xavier și Madeleine de Bourbon, fiind unul dintre cei șase copii ai familiei princiare.

Prințesa Maria nu a avut niciodată copii, însă a fost foarte aproape de nepoții și nepoatele sale, printre care Prințul Carlos de Bourbon-Parma, Ducele de Parma, Prințesa Margarita și Prințul Jaime.

Vestea că Prințesa Teresa a Spaniei a murit din cauza infecției cu coronavirus vine la scurt timp după ce Prințul Charles, din familia regală britanică, a anunțat că este infectat cu COVID-19.

Primul deces într-o familie regală din cauza COVID-19

Prințul Charles, care suferă de o formă ușoară a bolii, se află în izolare la reședința Balmoral, alături de soția sa Camilla, Ducesa de Cornwall, care a fost testată negativ cu coronavirus.

În acest moment, Spania se află pe locul doi în ceea ce privește numărul de infecții noi cu coronavirus.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More