Primele imagini din platoul B1TV, unde Mihai Goţiu a fost lovit de Mirel Palada în pauza publicitară

0 26

Senatorul USR Mihai Goţiu a fost agresat fizic de Mirel Palada, sociolog şi fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, în timpul unei pauze publicitare de la B1 TV. Goţiu a declarat ulterior că va depune plângere la Poliţie, după ce a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele.

În imaginile publicate de B1TV poate fi văzută reacţia moderatoarei Nadia Ciulin, vizibil afectată de incidentele din platou. „Avea ceva de împărţit cu el de dinainte, dar nu se face! Doamne, Dumnezeule! Nu mai sunt bună de nimic“, a fost reacţia prezentatoarei.

În emisiunea „Talk B1“, moderată de Nadia Ciurlin, Mihai Goţiu şi Mirel Palada s-au contrat puternic, iar în pauza publicitară sociologul l-a bătut pe senatorul USR, lovindu-l cu pumnul în zona feţei şi spărgându-i nasul, potrivit site-ului B1 TV.

Nadia Ciurlin a anunţat incidentul după revenirea în direct şi emisiunea a continuat fără prezenţa celor doi. „Din păcate pe pauza publicitară s-a întâmplat un eveniment extrem de neplăcut, domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Goţiu. Ne pare foarte rău pentru acest eveniment, din păcate au trebuit să părăsească amândoi platoul“, a anunţat realizatoarea TV.
Recomandari