Primele IMAGINI cu femeia care a făcut mai multe intervenții estetice, deși nu practica medicina: Se prezenta drept cadru medical specializat în estetica facială

0 5
Politistii au anuntat, joi, ca au descoperit un nou caz de practicarea a medicinei fara drept. Este vorba despre o femeie de 39 de ani, din Oradea.  Ramona Fizesan se prezinta, pe Facebook, drept cadru medical specializat in estetica faciala-injectari non invazive.

Surse judiciare au declarat, ca in urma perchezițiilor efectuate la domiciliul femeii și la un salon cosmetic din municipiul Oradea, polițiștii au descoperit și au ridicat trei agende cu programarea pacientelor, 15 facturi de achiziție a acidului hialuronic, bilete de tratament, consimțământ al pacientelor, 71 de seringi sigilate cu acid hialuronic, 285 de seringi cu acid hialuronic folosite și alte bunuri.

Sursele mentionate spun ca interventiile erau efectuate intr-un apartament din Oradea.
„Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2017 – 2019, femeia ar fi efectuat mai multe acte medicale estetice faciale, prin injectarea acidului hialuronic în buze și cearcăne, fără a avea calitatea de medic.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul acesteia și la un salon cosmetic din municipiul Oradea, polițiștii au descoperit și au ridicat, în vederea cercetărilor, agende cu programarea pacientelor, facturi de achiziție a acidului hialuronic, bilete de tratament, consimțământ al pacientelor, seringi sigilate cu acid hialuronic, seringi cu acid hialuronic folosite și altele.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii activități infracționale a celei în cauză”, transmit politistii.

Recomandari