Primarul UDMR din Miercurea Ciuc, furios după ce a fost obligat să dea jos drapelul Ungariei, steagul secuiesc și steagul municipiului din Primărie. Reacție la adresa lui Dan Tanasă

0 43

Primarul UDMR din Miercurea Ciuc a făcut o serie de declarații în cadrul unei conferințe de presă cu ocazia punerii în executare silită a unei sentințe judecătorești definitive prin care a fost obligat să îndepărteze drapelul Ungariei, steagul secuiesc și steagul municipiului din Primăria Miercurea Ciuc, scrie Dan Tanasă pe site-ul său.

Primarul UDMR din Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman, a fost executat silit de după ce a pierdut definitiv și irevocabil un proces.

Cu ocazia punerii în executare silită a sentinței definitive, Raduly a făcut o serie de declarații într-o conferință de presă, preluate de publicația szekelyhon.ro.

„În loc de resemnarea molatică ce-și pune amprenta pe comunitatea noastră, Miercurea Ciuc și de această dată încearcă să dea semnale că ceva nu este în ordine și că așa nu poate să meargă mai departe. Faptul că autoguvernările noastre sunt așa de presate este rezultatul univoc al lumii securiste. Dacă cineva ar crede că aceste denunțuri sunt făcute de vreo persoană singură, pe cont propriu, în propria-i nebunie, sau dintr-un anti-maghiarism bolnăvicios și paranoic, acela se înșeală”, a explicat Raduly Robert Kalman.

Primarul din Miercurea Ciuc a adăugat: „miercuri a fost sunat la telefon notarul (secretarul) primăriei și l-au șantajat că dacă nu vor scoate din sala de ședințe drapelele, vor chema poliția și cu ei vor scoate drapelele”, relatează publicația maghiară.

Recomandari