Primarul Iașiului, Mihai Chirica, implicat într-un accident rutier. Edilul și alte persoane, duse la spital – Video

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, a fost implicat într-un accident rutier în seara de sâmbătă, 7 martie 2020. Atât edilul cât și alte două persoane au fost transportate de urgență la spital.

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, implicat într-un accident rutier

„A spus că eu am trecut pe roșu, el era pe verde și m-a luat. Pe camere s-a văzut. Nu am ce să zic. A zis că el a trecut pe verde, eu eram pe roșu”, a mărturisit șoferul implicat în accident.

„În această seară, în jurul orei 22.30, am fost sesizați prin apel unic de urgență 112 despre un accident rutier, produs pe raza municipiului Iași, soldat cu victime omenești.

Precizările IPJ despre accidentul în care a fost implicat primarul municipiului Iași

Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că, în intersecția Moara de Foc, din municipiul Iași, a avut loc o coliziune între două autoturisme, iar în urma coliziunii trei persoane au fost rănite”, au declarat reprezentanți ai IPJ Iași, conform ziaruldeiași.ro.

„Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, stabilindu-se faptul că nu se aflau sub influența alcoolului. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a accidentului rutier și luarea masurilor legale ce se impun”, mai arată sursa precizată.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More