Primar surprins de camerele de supraveghere furând un aparat de lustruit pantofii dintr-un hotel

0 42

Scene ciudate au fost filmate într-un complex hotelier din Băile Felix, judeţul Bihor. Un primar vâlcean a fost surprins, cu ajutorul camerelor de supraveghere, furând un aparat de lustruit pantofii din hotel.

Primarul comunei Mihăeşti – Vâlcea, Constantin Bărzăgeanu (PNL) a fost surpins în timp ce lua un aparat dintr-un hotel în care era cazat, iar scena filmată de camerele de supraveghere a fost dată publicităţii. În imagini se vede clar cum omul scoate peria electrică din priză şi apoi se suie în lift.

Bărzăgeanu a declarat reporterilor de la Kanal D, ulterior, că a făcut o glumă proastă, un pariu, fără să fie în stare să-şi explice gestul. Alesul local se afla în staţiune la un curs pe teme de combatere a corupţiei în instituţiile publice, printre altele.

Vâlceanul nu a fost deconspirat imediat, ci după o perioadă, când administratorii hotelului convinşi că aparatul s-a defectat şi a fost trimis la reparat au realizat că realitatea stă cu totul altfel. Cu ajutorul camerelor de supraveghere au descoperit ce se întâmplase de fapt, cum un client plecase cu el şi la scurtă vreme au aflat şi identitatea acestuia.

Aşa au decis să dea publicităţii imaginile. Mai mult, ei au declarat că, dacă vâlceanul nu va preda aparatul înapoi, vor depune plângere. Bărzăgeanu riscă dosar penal pentru furt. Cel mult, având în vedere prejudiciul de 500 de lei, se va alege cu o amendă şi mai ales cazier.

Reprezentanţii Hotelului din Băile Felix şi-au declarat surprinderea pentru „Bihoreanul” când au realizat că hoţul nu este un oarecare şi că sunt încrezători că acesta va returna bunul furat. „Vă daţi seama că am fost foarte surprinşi când am identificat autorul cu ajutorul camerelor de luat vederi.

Nu ne aşteptam la aşa ceva. L-am sunat pe om să-i cerem să înapoieze peria. Nu e o valoare foarte mare, dar 500 – 600 lei tot costă. La câte lucruri se distrug într-un hotel se adună. Prima dată, nu a recunoscut, dar când i-am spus că apare pe înregistrări şi-a schimbat poziţia. A zis că a fost o glumă proastă, a pus un pariu… A promis că ne returnează obiectul, aşa că acum aşteptăm să vină”, au declarat pentru aceeaşi publicaţie surse din conducerea hotelului.

Cu toate că au precizat că nu doresc să dea amploare cazului, păgubiţii au făcut totuşi publice imaginile. Acum speră ca primarul să se ţină de cuvânt. La rândul lui, acesta le-a declarat reporterilor Kanal D că deja a trimis înapoi

Recomandari