VIDEO Primar PSD, catre un ministru: Dati-i domne’ drumul la Codurile alea toate intr-o noapte. Cum dracu’ sa stam asa? Rasul rasului!

0 43

Viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu, ministrul Dezvoltarii Regionale, a avut o intalnire cu mai multi reprezentanti ai autoritatilor publice locale. Au vorbit de fondurile alocate pentru proiecte de infrastructura, canalizare, retele de gaz si diverse constructii si consolidari, pana cand discutia a ajuns la Codurile Penale.

Primarul comunei Aninoasa Stefan Benonie, coleg de partid cu Daniel Suciu, a fost cel care a ridicat problema si i-a cerut transant ministrului sa rezolve treaba, potrivit celor de la realitateadeaerges.net.

„Dl ministru, in legatura cu Codurile Penale, eu sunt un primar intrat in 2012, care, odata cu dl Iohannis, am intrat incompatibili amandoi si toti 400 – 600 de primari”, si-a inceput timid Benonie discursul, primind aplauze de la cativa membri din sala.

Apoi primarul s-a inflacarat si a ridicat tonul, schimband si registrul de vocabular.

„Domne’, stati cu Codurile astea si nu le aproba nu stiu cine, dl Tudorel… Ce stati domne’, ce stati? Pruna (Raluca Pruna, ministru al Justitiei noiembrie 2015-decembrie 2016, n.red.) a schimbat intr-o noapte cu Macovei (Monica Macovei, ministru al Justitiei 2004-2007, n.red.), cea mai frumoasa ministru de justitie. Cum dracu’, domne’, sa stam asa ceva, sa ne duca… rasul rasului!

Eu nu am nimic. Dati-i domne’ drumul la Codurile alea toate intr-o seara intr-o noapte, cum decideti dvs, nu mai stati domne’ pentru un milion, nu stiu, cat este (sic!), de resuscitati d-astia de la PNL, (sic!) care ii faceti un bine si lui Orban (Ludovic Orban, presedinte PNL, n.red.) . Dati-le domne’, nu mai stati domne’.

Rugamintea mea este pe Codurile astea. Va dati seama, 6 ani de zile eu am fost terorizat pentru nimic. Pentru ca am adus tot ce trebuie, am castigat, am multumit justitiei din Arges ca a fost foarte competenta. Va dati seama ca absolut nimic si au fost 6 ani de zile de m-au distrus.

Dati-le domne’ drumul, nu mai stati sa va uitati. Puneti-i un mesaj si domnului Dragnea sa aiba curaj sa dea intr-o seara toate sau dimineata la 7 sa le dea”, a spus primarul PSD din Aninoasa.

„Daca dl Dragnea nu are curaj, apai nu stiu cine are”, a fost singurul raspuns al lui Suciu.

Sedinta a fost transmisa live pe pagina de Facebook a Consiliului Judetean Arges.

https://www.facebook.com/CJArges/videos/266033187615671/?t=4843

Recomandari