Prima reacție a Ioanei Ginghină după imaginile în care Papadopol e surprins sărutându-se cu Adriana Titieni: „Sper ca fiica mea să nu vadă filmarea”

Telenovela despărțirii dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol cunoaște un nou episod, iar în scenă a intrat Adriana Titieni, cea cu care actorul a fost surprins sărutându-se pe stradă. Imaginile au ajuns și la fosta nevastă a lui Papi care speră ca fiica lor, Ruxandra, să nu vadă filmarea, căci nu i-ar pica tocmai bine.

Ioana Ginghină speră ca imaginile să nu ajungă la fiica ei, Ruxandra

Ioana a comentat imaginile pe pagina ei de Facebook, după ce fanii au pus link-ul celor de la Spynews în care Papadopol este surprins în tandrețuri cu Adriana. „Zici tu că sunt de un an împreună? Chiar m-am gândit la asta. Acum importantă e Ruxi, să fiu alături de ea. Sper să nu vadă filmarea”, a scris Ioana pe Facebook.

„Presa se inspiră din ceea ce vede pe facebook. Ruxandra însă e mai tot timpul cu mine. Cine crezi că-mi face pozele? Că nu vreau să o mai expun excesiv, asta e altceva… Grijă mare atunci când judeci o persoană doar din prisma știrilor”, a mai comentat Ioana pe Facebook.

ioana ginghină
Ioana a comentat filmarea pe pagina ei de Facebook

Papadopol, în tandrețuri cu Adriana Titieni

Astăzi a apărut un videoclip pe site-ul monden Spynews în care Alexandru Papadopol o sărută pe actrița Adriana Titieni. Despre relația lor presa de scandal a scris de ceva timp și se pare că ea ar fi motivul divorțului dintre Papi și Ioana. Cei doi nu au vrut să facă deocamdată nicio declarație și nu se știe dacă Adriana a divorțat sau nu de soțul ei. Cel mai probabil, divorțul s-a produs departe de ochii lumii, iar un semn că Adriana ar fi o femeie liberă este că și-a schimbat numele pe Facebook.

Articolul Prima reacție a Ioanei Ginghină după imaginile în care Papadopol e surprins sărutându-se cu Adriana Titieni: „Sper ca fiica mea să nu vadă filmarea” apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More