Prima Doamnă a Franței șochează: „Până în 2022, singura lui problemă va fi fața mea”

0 33

Este una sintre cele mai  șarmante Prime Doamne din lume și vorbește cu o sinceritate debordantă. Soție de președinte de doar o zi, Brigitte Macron este una dintre cele mai nonconformiste și mai neobișnuite Prime Doamne ale Franței și nu numai.

A devenit Primă Doamnă la 64 de ani.

Soțul său a devenit președintele ales al Franței, dar asta nu s-ar fi întâmplat fără înțelegerea și sprijinul necondiționat al ei. Trumful lui Macron i se datorează în mare partea aceleia care i-a fost mentor și care îi este acum soție de 10 ani. „Brigitte, mereu prezentă, şi chiar mai mult acum, fără de care nu aş mai fi eu”, a declarat noul preşedintele în faţa francezilor la aflarea rezultatelor. ” Îi datorez foarte multe, pentru că ea m-a făcut ceea ce sunt acum. Dacă voi fi ales, ea o să fie acolo lângă mine”, declara Emmanuel Macron la o emisiune luna trecută.

Formează unul dintre cele mai atipice cupluri prezidențiale.

Este o oportunitate și pentru ea, căci cine ar fi crezut că poți lua viața de la capăt la 40 de ani și trei copii, te poți căsători cu un bărbat cu 25 de ani mai tânăr, care te face Prima Doamnă a țării. Indiferent de această situație atipică, Brigitte Trogneux, bunicuța de 64 de ani, l-a cucerit pe actualul soț încă de pe vremea când aceasta era un adolescent. L-a insiprat toată viața, iar aceasta îi promitea de pe băncile școlii că o va lua de nevastă. Dacă la 17 ani doar aspira la asta, la 29 visul său a prins contur și a făcut-o pe profesoara sa, doamna Macron.

Nici cei 25 de ani diferență de vârstă nu îi despart.

Așa Brigitte a devenit ieri cea de-a doua cea mai în vârstă Primă Doamnă a Franței, dar asta pare să nu o deranjeze nici pe ea, nici pe soțul său de 39 de ani, căci amândoi au trecut peste toate criticile misogine de-a lungul campaniei prezidențiale. Ba mai mult, au fost numeroase asocieri cu cuplul prezidențial al Statelor Unite ale Americii – Donald și Melania Trump, căci diferența de vârstă dintre cei doi este exact aceeași. Cu toate acestea, când vine vorba de gesturile în public dintre cele două cupluri, nu există termen de comparație. Deși are o soție de 64 de ani, Macron nu se jenează – o iubește, o admiră și se mândrește cu ea, în ciuda tuturor comentariilor răutăcioase.

Este apreciată atât pentru stilul vestimentar, cât și pentru atitudinea de învingătoare.

Cu toate acestea, este considerată una dintre cele mai sexy soții de președinte, cu un stil vestimentar și un look inconfundabil. Și totuși, cel mai bun lucru la Brigitte Macron este eleganța cu care spune adevărul. Este o femeie cu un zâmbet răvășitor chiar și la 64 de ani, dar știe că nu mai este tânăra de altădată. În momentul în care a fost întrebată despre momentul în care a hotărât s-l susțină pe soțul său să participe la alegerile prezidențiale, în septembrie anul trecut, ea a vorbit cu o sinceritate debordantă, dar totuși într-un stil realist: „Trebuia să o facă în 2017, pentru că până în 2022, problema lui va fi fața mea”.

Recomandari