Prezervativ folosit găsit de o mamă în toaleta unei şcoli creştine din Lugoj: „Era în baia fetelor”

0 52

O mamă din Lugoj a postat pe Facebook o fotografie cu un prezervativ folosit aruncat în baia fetelor unei şcoli gimnaziale creştine din Lugoj.

Femeia spune că şi-a dus fata la un curs de karate, care se ţine în sala de sport a Şcolii Creştine “Harul” din Lugoj şi în timp ce a mers cu o altă fetiţă la baie a descoperit grozăvia. Femeia susţine că, deşi s-a plâns profesorului de sport şi i s-a părut dezgustătoare întreaga întâmplare, nu a primit nicio reacţie oficială până acum din partea unităţii de învăţământ. Mămica a mai precizat şi că prezervativul ar fi fost folosit.

„Noi mergem la karate acolo, sunt doar fetiţe mici, era în baia fetiţelor. Am mers cu o fetiţă de 4 ani la baie, şi aşa l-am şi văzut. La Harul, pe centru. Nu eram cu fetiţa mea, am mers cu o altă fetiţă. M-a dezgustat total, nu e normal, adică nu cred că este normal ca la vârsta asta să explicăm copiilor că ăla nu e un balon. Se vede clar din poză că e folosit, până la urmă sala e închiriată, fetele alea mici de patru ani puteau să îl ia în orice moment, crezând că e altceva. Am arătat profesorului de sport (… ), a zis că o să vorbească la direcţiune”, a declarat mămica revoltată pentru publicaţia locală Cetăţeanul.

Mama a pus fotografia pe Facebook, iar spiritele s-au încins. „Părinţii care au reacţionat împotriva mea sunt părinţi care au copiii acolo la şcoală. Nu ştiu de ce lor li se pare normal ca în şcoala unde învaţă copiii lor să fie aşa ceva. Consider că, ca şi mamă, nu trebuie să îi dai unui copil explicaţii la 8 ani ce e ăla de fapt. Noi decidem când e cazul să ştie, că vin fete cu burta la gură la 14 ani, cum s-a mai scris în comentarii, ţine de educaţia de acasă, nu de la ce vârstă învaţă să folosească prezervativul”, a mai explicat lugojeanca.

Recomandari