Previziunile necrutatoare a lui Nostradamus pentru 2016

0 41

Cu toţii am auzit la un moment dat de profeţiile lui Nostradamus, mulţi suntem sceptici cu privire la spusele lui, în vreme ce alţii sunt de-a dreptul înfricoşaţi când aud de ele.

Profetiile celebrului Nostradamus n-au ocolit nici anul 2016. Pentru anul care va urma, celebrul prezicator spune in catrenele sale, ca Europa va fi dominata de “un arc satanic al furiei”.

La inceput, oamenii de stiinta care au studiat catrenele sale – din lucrarea „Les Propheties”, veche de la 1555 – au atribuit „arcul satanic al furiei” accelaratorului de particule de la Geneva. Acesta este considerat de tot mai multi cercetatori ai fenomenelor paranormale o poarta catre o alta dimensiune, care ar aduce numai rau omenirii.

Alti interpreti ai catrenelor lui Nostradamus inclina sa creada, coroborandu-le cu evenimentele actuale, ca „arcul satanic al furie” este de fapt pericolul islamist reprezentat de ISIS in Europa si invazia refugiatilor.

O alta varianta luata in calcul este cea a rachetelor balistice, avand in vedere ca SUA tocmai a activat baza militara din Romania, de la Deveselu, prevazuta cu un sistem performant de rachete!

1463392681-1810-05

Nostradamus mai are o profetia – atribuita anului 2016 – in care anunta izbucnirea celui de-al treilea razboi mondial si care se va incheia in 2024. Acesta va fi precedat de asasinarea a patru presedinti, in urma carora lumea va fi zguduita!

O durată de viaţă mai mare

Nostradamus a prezis că oamenii născuţi în 2016 vor putea să trăiască mai mult de 200 de ani şi că 80 va fi noul 50. Aşadar, avem veşti bune pentru toţi bebeluşii care se nasc anul acesta.

În 2016, o revoltă mare va pune capăt taxelor pentru totdeauna.

Vei avea nevoie de autorizaţie să faci copii

Profetul vorbeşte despre trecerea paternităţii plănuite la un alt nivel. Astfel, din anul 2016 s-ar putea să ai nevoie de autorizaţie pentru a aduce pe lume un copil.

Masina de tradus limbile pamantului: Google Translate?

Scrierile contin sute de profetii, necunoscute pana acum, unele datatoare de sperante, altele ingrozitoare. Diferentele intre limbi vor disparea. Potrivit lui Nostradamus, ca urmare a unei inventii pe care o denumeste «un nou aparat», lumea va fi «asa cum a fost inainte de Turnul Babel». Explicatia cercetatorului este ca Nostradamus s-a gandit la un fel de masina de tradus universala, poate un calculator.

Profetul spune ca aceasta descoperire va duce curand la disparitia natiunilor. Economia mondiala se va prabusi odata cu disparitia averilor lor, „bogatii vor muri de mai multe ori”, spune profetul.

Soarele va furniza intreaga energie. Actualele surse de energie vor fi inlocuite de o putere ieftina, care se gaseste din belsug, provenind din ceea ce Nostradamus denumeste „Regele Cerului”. Potrivit cercetatorilor, este vorba de o descriere a unui satelit care capteaza energie solara si o transmite spre Pamant.
Cutremure majore

În mod special, un cutremur extrem de mare va lovi America de vest, dar acesta va fi resimţit peste tot în lume. „O mișcare în pantă a pământului, o mare calamitate peste pământurile din Vest și Lombardia, va fi foc pe navă, ciumă și captivitate. Mercur în Segatator, Saturn dispare”.

Al Treilea Război Mondial

În 2016 va începe Al Treilea Război Mondial şi va dura 27 de ani. Războiul va începe după spusele profetului cu apariţia unei comete pe cer.

Vezuviu va erupe

Nostradamus a prezis acest lucru, dar oamenii de ştiinţă contrazic ipoteza. Muntele Vezuviu a fost liniştit în ultimii 71 de ani şi se aşteaptă să rămână aşa. „Spuneam de o mișcare în pantă a Pământului și o mare calamitate peste pământurile din Vest și Lombardia, adică Italia. După alți astrologi Lombardia nu vizează neapărat porțiunea aceea, ci mare degrabă Vezuviu, unde se pot produce erupții vulcanice că la Pompeii.
Umanitatea va face pace cu animalele

„Porcii vor devenii fraţi cu omul”, a scris profetul pentru anul 2016. Unii sunt de părere că acest lucru este un aspect care indică faptul că umanitatea va înceta să sacrifice animalele. Alţii cred că asta înseamnă că tehnologia ne va permite să vorbim cu animalele.

O nouă limbă mondială va apărea

„După apariţia unui nou motor, lumea va fi precum în zilele înainte de Babel.” Mulţi sunt de părere că motorul adus în discuţie este Internetul şi că tehnologia va creea eventual nouă limbă mondială.

Nostradamus, pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555.

Recomandari